ΠΑΟΚ-ΑΕΛ: Αποχαιρετά το 2021 με καλή εμφάνιση και εμφατική νίκη - Τα πλάνα του Λουτσέσκου

Γιώργος Ζαΐρης22 Δεκεμβρίου 2021

Το γκολ του Κούρτιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα στο Αλκαζάρ έβαλε τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού. Σε καμιά όμως περίπτωση σήμερα στις 17:00 (Metropolis 95.5) o Δικέφαλος δεν θέλει να χρειαστεί να εξαργυρώσει εκείνη την ισοπαλία με το εκτός έδρας γκολ (1-1). 

Θέλει τη νίκη ώστε να σφραγίσει εμφατικά αφενός την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου αποκλείοντας τη Λάρισα και αφετέρου να συνεχίσει το θετικό σερί αποχαιρετώντας με μια ακόμη νίκη το 2021. 

Στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναμένεται να προχωρήσει και πάλι σε rotation όπως είχε συμβεί και στο πρώτο ματς με την ελπίδα φυσικά αυτή τη φορά η εικόνα της ομάδας να είναι καλύτερη. 

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πασχαλάκης, Κρέσπο Βαρέλα, ενώ επέστρεψε ο Μιτρίτσα που διεκδικεί και θέση στην αρχική ενδεκάδα για το αριστερό άκρο της άμυνας. 

Ο Ζίβκοβιτς θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας όπως και στο πρώτο ματς ενώ Ινγκασον και Μιχαηλίδης θα είναι στο κέντρο της άμυνας με τους Λύρατζη-Βιεϊρίνια στα άκρα της. 

Στο κέντρο ο Κούρτιτς μαζί με τον Σβαμπ και τον Αουγκούστο πιο μπροστά ενώ στην κορυφή θα είναι ο Σφιντέρσκι με τον Μιτρίτσα αριστερά και τον Μουργκ να διεκδικεί τη θέση από τον καταπονημένο Αντρίγια. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.