«Από τους πιο καλούς και προβεβλημένους διαιτητές ο Αλ Χακίμ, όμως είναι και ασταθής»

Metrosport Team17 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σουηδός δημοσιογράφος Μάρκους Λιεντμπέργκιους και μίλησε για τον Μοχάμεντ Αλ Χακίμ, τον διαιτητή του ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ για τη Super League 1

Σχετικά με τον Αλ Χακίμ, ο Λιεντμπέργκιους δήλωσε: «Είναι ένας από τους πιο καλούς και προβεβλημένους διαιτητές σήμερα στη Σουηδία. Εδώ και 10 χρόνια είναι στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της χώρας. Ήταν πολλά υποσχόμενος ότι θα εξελιχθεί ως ο επόμενος μεγάλος διαιτητής από τη Σουηδία. Είναι βέβαια ασταθής στην απόδοσή του. Τη Δευτέρα ήταν στο ντέρμπι Χάμαρμπι-ΑΙΚ, άφησε το δυνατό παιχνίδι, δε σφύριζε πολύ, βοηθούσε να έχε καλό ρυθμό ο αγώνας. Όμως έκανε ένα μεγάλο λάθος γιατί η Χάμαρμπι σκόραρε σε μία φάση όπου υπήρχε χέρι και κέρδισε το ματς. Στη Σουηδία δεν υπάρχει VAR και οι οπαδοί είναι κατά.

Τι είδους διαιτητής είναι: «Δεν τον λες αυστηρό, είναι πολύ κοινωνικός. Έχει καλή σχέση με τους παίκτες και με τα επιτελεία των ομάδων στο γήπεδο και δεν δίνει πολλές κάρτες. Σε 229 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορίας της Σουηδίας έχει δώσει 15 κόκκινες και 651 κίτρινες».

Τι κατηγορίας είναι στην UEFA: «Δεν είμαι σίγουρος αλλά έχει σφυρίξει σε πολλά παιχνίδια στο Eupopa League, στο Conference League, στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και σε παιχνίδια εθνικών ομάδων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.