Ν' Λουντούλου: «Ακριβώς το αντίθετο του Κουέστα ο Μπουσέ»

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2020

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Άρη και του Απόλλωνα Πόντου, Γκαέλ Ν' Λουντούλου, ο οποίος προπονείται με την δεύτερη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Action Zone και μίλησε για τον 28χρονο τερματοφύλακα, Ζαχαρί Μπουσέ, ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών του «Κλεάνθης Βικελίδης». Μάλιστα, ο 28χρονος επιθετικός τον χαρακτήρισε από τους καλύτερους γκολκίπερ στη Γαλλία, τονίζοντας όμως ότι διαθέτει διαφορτικά χαρακτηριστικά από τον Κουέστα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Χάρη Δημαρά:

«Βρίσκομαι στο Παρίσι. Είναι η αγαπημένη μου πόλη. Μετά από έξι χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο δεν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Ελλάδα, γιατί δεν υπάρχει μία ομάδα να καλύπτει τα θέλω μου. Αυτό το διάστημα κάνω προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν. Λόγω covid δεν συναντιόμαστε με τους παίκτες της πρώτης ομάδας, ίσως αγωνιστώ τη νέα σεζόν στην Παρί Β'», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο.

Για το προφίλ του Ζαχαρί Μπουσέ:

«Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Τα τελευταία δυο χρόνια δεν έχει αγωνιστεί αρκετά, αλλά αυτό δεν παίζει και μεγάλο ρόλο. Δεν είναι πολύ ψηλός, αλλά είναι δυνατός. Στη Γαλλία θεωρείται από τους καλύτερους γκολκίπερ. Δεν βγαίνει πολύ από την εστία του, αλλά όταν θα το κάνει θα καθαρίσει τη φάση. Είναι το αντίθετο του Κουέστα. Είναι κοντός και πιο δυνατός ο Μπουσέ και όχι ψηλός και αδύνατος όπως ο Κουέστα. Ανάλογα με το τι θέλει ο Ένινγκ στο κάθε παιχνίδι θα επιλέγει τον τερματοφύλακα που θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας».

Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Απόλλωνα Πόντου, στον οποίο επίσης αγωνίστηκε κατά το πέρασμά του από την Ελλάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.