Από τον Βλόνταρτσικ και τον Νασούτι, στον Λόπεθ και τον Μπερτόλιο

Γιώργος Πετρίδης12 Σεπτεμβρίου 2020

Ο συνδυασμός πρεμιέρα-ντεμπούτο-γκολ γίνεται παράδοση για τον Άρη.

Ο Κριστιάν Λόπεθ και ο Φακούντο Μπερτόλιο συνδύασαν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Άρη, με ένα γκολ στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Λαμία όμως αυτό μόνο πρωτόγνωρο δεν είναι ως γεγονός για τους «κιτρινόμαυρους».

Το ίδιο έκαναν στο δικό τους ντεμπούτο, στα αντίστοιχα παιχνίδια του Άρη άλλοι επτά παίκτες στις τελευταίες έξι πρεμιέρες Πρωταθλήματος της «μεγάλης» κατηγορίας.

*Ο Λούκας Σάσα σκόραρε στο 1-1 με τον ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική του περσινού Πρωταθλήματος.

*Κάτι ανάλογο έγινε και σε μεγαλύτερο βαθμό στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος 2018-19 όταν και τα τρία γκολ του διπλού επί της Λαμίας ήρθαν από παίκτες που έκαναν ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη. Σε εκείνο το ματς της 1ης αγωνιστικής είχαν σκοράρει οι Νικολά Ντιγκινί, Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα.

*Ο Λοθάνο Οριόλ δεν στέριωσε στον Άρη όμως στο ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα, είχε σκοράρει στην πρεμιέρα και είχε χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του μέσα στην Καβάλα με 1-0.

*Ένα χρόνο πριν, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος 2009-10, ο Κριστιάν Νασούτι έκανε ντεμπούτο για τον Άρη που το συνδύασε με γκολ που ήταν και το νικητήριο στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο (1-0).

*Στην πρεμιέρα του 2008-09, ο Βλόνταρτσικ σημείωσε ένα από τα δύο γκολ του Άρη στο εντός έδρας 2-0 επί του Λεβαδειακού στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα, ενώ το άλλο γκολ είχε σημειώσει ο Χαβίτο που είχε ήδη δύο σεζόν στην... πλάτη του στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτήν την κατηγορία δεν... εμπίπτει και ο Νίκος Αγγελούδης που είχε σκοράρει στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος 2013-14 -χωρίς να αποτρέψει την ήττα από τον Απόλλωνα στην Αθήνα με 2-1- αλλά έχοντας ήδη δύο ακόμη σεζόν στα πόδια του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.