«Από τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζω Τζόλη και Ζίβκοβιτς, 50-50 ο τελικός Κυπέλλου»

Metrosport Team13 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Φώτης Παπουλής και μίλησε για την τρομερή φετινή πορεία των «πρασίνων» που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ και ποιους παίκτες από τις δυο ομάδες θα ήθελε να έχει συμπαίκτες.

«Φέτος ήρθα στην Ομόνοια και καταφέραμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Είμαστε ευχαριστημένοι για την επιτυχία μας. Ήταν ανταγωνιστικό το φετινό Πρωτάθλημα και ο Απόλλωνας Λεμεσού και η ΑΕΛ πάλευαν μέχρι τέλος για τον τίτλο με εμάς. Χρόνο με το χρόνο το Κυπριακό Πρωτάθλημα ανεβαίνει και δείχνει σημάδια προόδου. Ο Απόλλωνας έχει διαχρονικά καλή ομάδα και τα τελευταία χρόνια διεκδικεί συνεχώς τον τίτλο. Ο Ντιγκινί ήταν κεφάλαιο για τον Απόλλωνα κι αν δεν τραυματιζόταν δεν ξέρω τι θα γινόταν, αλλά η ιστορία έγραψε να είμαστε εμείς φέτος πρωταθλητές. Η Ομόνοια ήταν δουλεμένη από πέρυσι, κράτησε τον βασικό της κορμό. Φτάσαμε μια ανάσα από την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως πέσαμε πάνω στον Ολυμπιακό που ήταν καλύτερος και στα δυο παιχνίδια και δίκαια πήρε την πρόκριση. Εγώ δεν στέκομαι στη διαιτησία και αυτό που θέλω να πω ότι κυνηγήσαμε το όνειρο, αλλά δεν καταφέραμε να μπούμε στα αστέρια. Το ευρωπαϊκό μας ταξίδι συνεχίστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ απέναντι σε δύσκολες ομάδες. Η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ σε μια κακή περίοδο για εμάς ήταν αυτό που άλλαξε την κατάσταση, μας έδωσε ψυχολογία για τη συνέχεια και φτάσαμε στο τέλος στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Είχα προτάσεις να επιστρέψω, αλλά δεν έβλεπα το λόγο να γυρίσω στην Ελλάδα γιατί εδώ τα πράγματα είναι πολύ καλά. Το Πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, τώρα αν γυρίσω αυτό δεν το ξέρω. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ομόνοια».

Για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ:

«Παρακολουθώ το ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι και δεν μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός επειδή κατέκτησε το Πρωτάθλημα θα πάρει το Κύπελλο. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει την χρονιά με έναν τίτλο. Είναι 50-50 και αυτός που θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα θα σηκώσει το τρόπαιο. Από τον Ολυμπιακό θα έπαιρνα στην Ομόνοια τον killer Ελ Αραμπί, ένας παίκτης υψηλού επιπέδου. Από τον ΠΑΟΚ μου αρέσει ο Τζόλης και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος είναι ένας ποδοσφαιριστής βαρόμετρο και το δείχνει στα τελευταία παιχνίδια του Δικεφάλου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.