Από το πλάνο θα εξαρτηθεί

Γιώργος Στράντζαλης30 Μαρτίου 2020

Για να προχωρήσεις το πλάνο των ανανεώσεων και έπειτα αυτό της ενίσχυσης, πρωτίστως πρέπει να γνωρίζεις το αγωνιστικό σου πλάνο. Στον Αρη, βάσει των δεδομένων που ισχύουν αυτή τη στιγμή, έχει ληφθεί η απόφαση αλλαγής από το 4-4-2 στον σχηματισμό με έναν φορ. 

Αυτό από μόνο του προκαλεί ερωτηματικά για το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών, όπως είναι για παράδειγμα ο Ντάνιελ Λάρσον. Με τον Σουηδό γενικώς υπάρχει αλλαγή κλίματος. Από την άποψη ότι το προηγούμενο διάστημα οι κιτρινόμαυροι αμφιταλαντεύονταν για την περίπτωσή του, αλλά τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία πιο θετική αύρα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστές εξέφρασε για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά στους ανθρώπους της ομάδας τη διάθεση για παραμονή του στη Θεσσαλονίκη. Βασικός παράγοντας, όταν θα επανεκκινήσουν οι συζητήσεις, είναι το οικονομικό και προφανώς το αγωνιστικό πλάνο. Αφού αν αποφασιστεί η ομάδα να παίζει με έναν φορ, είναι λογικό ότι δεν μπορεί να έχει στον πάγκο ένα συμβόλαιο 250 χιλιάδων ευρώ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.