Από την Ακαδημία στις Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου

Metrosport Team11 Ιουλίου 2020

Η ακαδημία της ΑΕ Ευόσμου λειτουργεί ως προθάλαμος προετοιμασίας των αθλητών, με σκοπό κάποια στιγμή να μπορούν να πλαισιώσουν τις πρώτες ομάδες μας.

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική καθώς πάρα τις δυσκολίες που προέκυψαν υπήρξαν παιδιά που τους δόθηκε η ευκαιρία για να δοκιμαστούν και να δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η άνοδος του Διονύση Λέσι και του Στέλιου Μυλωνά από τις Ελπίδες, στην πρώτη ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Όσον αφορά τις Ελπίδες,  ενέταξαν στο ρόστερ τους, στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΜ 5 αξιόλογους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για 5 νεαρά παιδιά, ηλικίας 16 ετών που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στο τμήμα Κ-16 της ακαδημίας . Έπειτα λοιπόν από εισήγηση του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Γαλανού, του Υπεύθυνου Ακαδημίας Παντελή Πωγωνίδη αλλά και του Γενικού Αρχηγού Μανώλη Λαφτσίδη που καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς παρακολουθούσαν την πορεία των παιδιών αυτώ, από την νέα ποδοσφαιρική σεζόν οι παρακάτω παίκτες θα αγωνίζονται με τις Ελπίδες στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία: Αμανατίδης Μιχάλ, Κοχάνωβ Δημήτρης, Πανταλέων Παντελής, Καραγιάννης Δημήτρης και Κούσιογλου Νίκος

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.