Από τη Θεσσαλονίκη στην Αττάλεια για ένα κούρεμα

Δημήτρης Καλαϊτζής09 Φεβρουαρίου 2020

Ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν της Αλάνιασπορ, Μανώλης Σιώπης βγάζει...μάτια στη γείτονα χώρα και πριν τη μάχη με τη Φενέρμπαχτσε, περιποιήθηκε το μαλλί του στον κομμωτή του, Γιάννη Καργάκη. 

Από τα χέρια του πέρασαν το πολυβόλο της ομάδας, Παπίς Σισέ, ο Τζούνιορ Φερνάντεζ, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Χιλής, ο Στίβεν Κολκερ που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Λίβερπουλ, Τότεναμ και Σαουθάμπτον, ο πορτιέρε του συλλόγου, Κάρλος Μαραφόνα, που έχει παίξει στην Μπράγκα, πρώην ομάδα του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα αλλά και τους γνώριμους μας από τη θητεία τους στην Ελλάδα Γιώργο Τζαβέλλα και Τάσο Μπακασέτα.

Ο Γιάννης Καργάκης έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα γουρλής από τη μέρα που...ανέλαβε την περιποίηση των μαλλιών των ποδοσφαιριστών της Αλάνιασπορ.

Αρχικά, την πρώτη φορά που τους κούρεψε η τούρκικη ομάδα ισοπέδωσε με 5-2 τη Ρίζεσπορ και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο ματς του Σαββάτου (8/2) με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε (1-1) στην Κωνσταντινούπολη.

Μ΄ αυτό το αποτέλεσμα, η αρμάδα του Μπουλούτ παραμένει στο κυνήγι του τίτλου, καθώς βρίσκεται μόλις δυο βαθμούς από την κορυφή μετά από 20 αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.