Από σήμερα βλέπουν μόνο... ΑΕΚ

Μάνος Χατζάκης16 Ιουνίου 2020

Τελείως διαφορετική, σε σχέση με τις... συνηθισμένες Τρίτες, είναι η σημερινή για παίκτες και τεχνική ηγεσία του Αρη. Οι Θεσσαλονικείς έχουν μεν μπροστά στους την αναμέτρηση για τα play off κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο ακολουθεί το ματς της χρονιάς, όπως έχει χαρακτηριστεί, με την ίδια αντίπαλο.

Κι όλα αυτά θα συμβούν τις επόμενες 8 μέρες, οι οποίες θα έχουν προπόνηση, ανάλυση και δύο αναμετρήσεις σε διαφορετικό ύφος. Και το λέμε γιατί, ο αγώνας του ερχόμενου Σαββάτου, αναμένεται να περιλαμβάνει αρκετά τρικ, εκ μέρους του Μίκαελ Ενινγκ, ο οποίος -εκτός απροόπτου- θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε "παγκίτες", ώστε να έχει φρέσκους και υγιείς τους "βασικούς" ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού στο "Κλ. Βικελίδης".

Ουσιαστικά, η διπλή επιχείρηση, που λέγεται... ΑΕΚ ξεκινά από σήμερα και, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο γερμανός προπονητής θα αρχίσει να ξεδιπλώνει τις σκέψεις του για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Μέσα από τα όσα φανερώσει ο τεχνικός του Αρη για το σχήμα του Σαββάτου θα καταλάβουμε και πώς ακριβώς σκοπεύει να διαχειριστεί τον αγώνα για το Κύπελλο.

Σε κάθε περίπτωση, η τρέχουσα εβδομάδα θα έχει ρυθμό και πολλαπλό ενδιαφέρον.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.