Από Ιαπωνία... Αμερική ο Γιακουμάκης: Εκεί φαίνεται πως παίρνει μεταγραφή

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2023

Αν και όλα έδειχναν πως ο Γιακουμάκης θα μετακομίσει σε άλλη Ήπειρο, φαίνεται πως όντως θα το κάνει, απλά με αλλαγή στο... εισιτήριο. Σύμφωνα, λοιπόν,  με τον δημοσιογράφο του Sky Sports, Άντονι Τζόσεφ, η Ατλάντα Γιουνάιτεντ και η Σέλτικ έφτασαν συμφωνία και ο Γιώργος Γιακουμάκης μετακομίζει στις ΗΠΑ, και όχι στην Ιαπωνία.

Εδώ και αρκετό καιρό θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως ο Γιώργος Γιακουμάκης θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τη Σέλτικ. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Sky Sports, Άντονι Τζόσεφ, οι Σκωτσέζοι έφτασαν σε συμφωνία με την Ατλάντα Γιουνάιτειντ. Συγκεκριμένα, η ομάδα του MLS θα αποκτήσει τον Γιακουμάκη προσφέροντας στους Κέλτες ένα ποσό, το οποίο ξεπερνάει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 28χρονος Κρητικός επιθετικός φέρεται να τα έχει βρει ήδη με την Ατλάντα, όπου θα υπογράψει συμβόλαιο και θα συνεχίσει τη καριέρα του. Μεταξύ άλλων, στην κούρσα για τον Γιακουμάκη βρέθηκε και η Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς της J1 League.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως Ο Γιακουμάκης μετακόμισε στη Σέλτικ τον Αύγουστο του 2021 από τη Φένλο για 2.45 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας κάνει συνολικά 57 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τους Κέλτες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.