Από captain του ΠΑΟΚ...στην Ουρουγουάη ο Κώστας Βασιλειάδης

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2022

Ο άλλοτε αρχηγός του μπασκετικού ΠΑΟΚ, Κώστας Βασιλειάδης συνεχίζει να καταγράφει χιλιόμετρα στο κοντέρ του, με την ηλικία του να μην αντικατοπτρίζεται και μέσα στο παρκέ. Παρά το γεγονός δηλαδή πως έχει αγγίξει τα 38 του έτη, εξασφάλισε μεταγραφή στην Λατινική Αμερική ,αφού ο πολύπειρος φόργουορντ, ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Γκόες.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ που έχει περάσει και από άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, εδώ και μερικά χρόνια άφησε την Ελλάδα και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Ο 38χρονος μπασκετομπολίστας την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Βενεζουέλα με την φανέλα της Μαρίνος και αποφάσισε να παραμείνει στη Λατινική Αμερική και να μετακομίσει στην Ουρουγουάη.

Ο Βασιλειάδης συμφώνησε με την Ατλέτικο Γκόες, με την νέα του ομάδα να αποτελεί το νούμερο 14 στην μεγάλη του καριέρα. Μια μεταγραφή που αποδεικνύει πως δεν σκοπεύει να κρεμάσει σύντομα τα παπούτσια του, θέλοντας να καταγράψει κι άλλα χιλιόμετρα στο μπασκετικό του κοντέρ. Σημαντικό βέβαια είναι πως δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, αφού από την Βενεζουέλα μετακόμισε στην Ουρουγουάη, δηλαδή κάνοντας μια «μικρή» μετακίνηση στην Λατινική Αμερική.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.