Απίθανη ιστορία στο Metropolis 95.5: Πώς διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή!

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2021

Ένα τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα στον αγώνα μεταξύ Αστέρα Καμαρούλας και ΑΕ Μεσολογγίου, για την Ά ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, εκεί όπου ένας ποδοσφαιριστής, ο Γιάννης Αριστόπουλος βρέθηκε στο έδαφος καθώς του είχε «γυρίσει» η γλώσσα, ωστόσο βρέθηκε ο Κώστας Τσοπλάκος, διαιτητής της αναμέτρησης να του σώσει τη ζωή.

Αμφότεροι φιλοξενήθηκαν στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», μιλώντας για το εν λόγω περιστατικό και το πως ο ρέφερι της αναμέτρησης έσωσε τη ζωή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αν και 38 ετών, έχει 9 παιδιά και περιμένει το δεύτερο εγγόνι του!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στο Metropolis 95.5:

Ο διαιτητής Κώστας Τσοπλάκος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έτρεξα πάνω κατευθείαν, είχε σφίξει τα δόντια, δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Του γύρισα το κεφάλι για να πάρει αναπνοή και κατευθείαν ανταποκρίθηκε. Ήταν ένα συμβάν που είχε συμβεί ξανά και σε οικογενειακό περιβάλλον».

Για να προσθέσει ο Γιαννης Αριστόπουλος: «Με έσωσε ο Κώστας, είναι ο ήρωας περισσότερο από εμένα. Στο 50ο λεπτό, πηδάω με τον αντίπαλο μου, έχασα τις αισθήσεις μου και τότε ήρθε ο διαιτητής από πάνω μου. Είμαι 38 ετών, έχω εννέα παιδιά και περιμένω ήδη και δεύτερο εγγόνι. Ο Κώστας είναι ένα πραγματικό καλό παιδί, τον ξέρω χρόνια. Είναι πραγματικά ο σωτήρας μου».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.