Απίστευτος Τραμπ: «Να σταματήσει η καταμέτρηση, κερδίσαμε...»

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2020

Να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων διότι αυτός είναι ήδη ο νικητής, ζήτησε ο Τραμπ, και προανήγγειλε προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. «Εκατομμύρια άνθρωποι ψήφισαν υπέρ μας. Ημασταν έτοιμοι για έναν μεγάλο εορτασμό και ξαφνικά μάς λένε ότι θα χάσουμε. Τα αποτελέσματα είναι φανταστικά, ετοιμαζόμασταν να βγούμε έξω και να γιορτάσουμε. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τη Φλόριντα και την κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά. Κερδίσαμε το Οχάιο, το Τέξας με 700.000 ψήφους και δεν το περιλαμβάνουν στην προσμέτρηση.  

Κερδίσαμε και την Τζόρτζια, είμαστε 270.000 ψήφους μπροστά με το 97% καταμετρημένο, μάλλον κερδίζουμε τη βόρεια Καρολίνα, δεν μπορούν να μας πιάσουν ούτε εκεί. Κερδίζουμε μάλλον και την Αριζόνα και κάποιοι δήλωσαν ότι θα την κερδίσουν εκείνοι. Βλέπω ότι τα νούμερα αλλάζουν και μειώνουν, θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις. Είμαστε 690.000 ψήφους μπροστά στην Πενσιλβάνια, αυτό δεν είναι μάχη σώμα με σώμα. Είναι σχεδόν αδύνατο να μας πιάσουν», είπε ο Τραμπ και έριξε τη... βόμβα.  

«Πιστεύω ότι τις έχουμε κερδίσει τις εκλογές. Είναι μια τεράστια νοθεία στη χώρα. Θέλουμε το νόμο να εφαρμόζεται. Θα πάμε στο Ανώτατο Δικαστήριο. Είναι λυπηρή στιγμή για τη χώρα και θα κερδίσουμε, σε ό,τι με αφορά έχουμε ήδη κερδίσει. Τώρα ο σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα της ψηφοφορίας για το καλό του έθνους μας. Θα πάμε στο ανώτατο δικαστήριο και θα ζητήσουμε να σταματήσει η καταμέτρηση. Δε θέλουμε να βάζουν καινούριες ψήφους στις 4 το πρωί. Είναι λυπηρή στιγμή. Ήδη έχουμε κερδίσει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.