Απίστευτος Γκαρσία: «Όταν ήρθε ο Βιεϊρίνια, ήταν λίγο παχουλός, αναρωτιόμασταν αν είναι ποδοσφαιριστής ή φροντιστής»

Γιώργος Ζαΐρης06 Μαΐου 2021

Ο Πάμπλο Γκαρσία χάρισε για ακόμα μία φορά απίστευτες ατάκες, αυτή τη φορά με κεντρικό πρόσωπο τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ την τιμητική του είχε και ο Ενέα Μιχάι. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε δήλωσε στο PAOK TV:

Για τη σημερινή νίκη: «Κατά πρώτο λόγο θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, γιατί δουλεύουν πάρα πολύ καλά, έχουμε καλά και δεμένα αποδυτήρια και θεωρώ ότι η ομάδα έχει ανταποκριθεί καλά και δείχνει χαρακτήρα. Αυτό που μας μένει τώρα είναι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά».

Για τις αντοχές που μένουν στους παίκτες του ΠΑΟΚ για το φινάλε της σεζόν: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο, είναι μια δύσκολη κατάσταση λόγω της πανδημίας, είναι μια κατάσταση που τους έχει επηρεάσει όλους. Το πιο σημαντικό είναι ότι όταν η ομάδα πέρασε μια δύσκολη περίοδο και κατάφερε και επανήλθε».

Αναφορικά με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια: «Ο Βιεϊρίνια είναι ένας πραγματικός αρχηγός, όταν έφτασε εδώ ήταν λίγο παχουλός, δεν ξέραμε αν είναι ποδοσφαιριστής ή φροντιστής, αλλά έχει δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, είναι ένας ποδοσφαιριστής χαμηλών τόνων, πάντα δούλευε σκληρά και συνεχίζει να δουλεύει σε αυτή την ηλικία ακόμη σκληρότερα, είναι μια φιγούρα πολύ σημαντική για όλους. Είναι πολύ σημαντικό για τον προπονητή να έχει ποδοσφαιριστές οι οποίοι καταλαβαίνουν αυτό που θέλει να κάνει και αυτή τη στιγμή δεν μιλάω μόνο για τον Βιεϊρίνια και αυτό για εμένα είναι πολύ σημαντικό».

Για τον Ενέα Μιχάι, σημείωσε: «Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή του, δουλεύει με πάρα πολύ όρεξη και δίψα και το σημαντικότερο είναι να αφήσει πίσω του τον τραυματισμό και σίγουρα θα πάρει και αυτός την ευκαιρία του».

Για το φινάλε της σεζόν: «Νομίζω σε αυτή την ομάδα κάθε ημέρα είναι προετοιμασία για τελικό, πηγαίνουμε προπόνηση με την προπόνηση, αγώνα με τον αγώνα με μεγάλη πίστη στις ικανότητές μας, με πάρα πολύ όρεξη και δύναμη».

Για το ντέρμπι της πόλης με τον Άρη: «Κάθε παιχνίδι είναι για εμάς ευκαιρία, θα το αντιμετωπίσουμε ως ένα ντέρμπι με πάρα πολύ δίψα και δύναμη, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι η αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.