Απίστευτο: Στις τσέπες πνιγμένου άνδρα βρέθηκε κερδισμένο δελτίο 45.000 δολαρίων!

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2021

Το γύρο του κόσμου κάνει μια ιστορία με απίστευτη ειρωνεία τύχης και ατυχίας

Ο 57χρονος Γκρέγκοι Τζάρβις από το Μίσιγκαν κέρδισε σε λοταρία 45.000 δολάρια, δεν κατάφερε να εξαργυρώσει το δελτίο λόγω γραφειοκρατικών θεμάτων και βρέθηκε λίγες ημέρες αργότερα πνιγμένος με το τυχερό δελτίο στις τσέπες του.

Ο Τζάρβις βρισκόταν στο Blue Water Inn στο Caseville στις 13 Σεπτεμβρίου κερδίζοντας το τζακ ποτ της λοταρίας. Η ιδιοκτήτρια του Blue Water Inn εξιστόρησε σχετικά:

«Ήταν πολύ ωραίος τύπος, βρίσκονταν εδώ κάθε μέρα. Κάποιος φώναξε «βγήκε τζακ ποτ, κάποιος κέρδισε». Ο Τζάρβις μόλις συνειδητοποίησε ότι ήταν εκείνος, φάνηκε πάρα πολύ χαρούμενος».

Παράλληλα τόνισε ότι ο Τζάρβις επέστρεψε μία εβδομάδα μετά, αλλά της είπε ότι δεν είχε καταφέρει να εξαργυρώσει το τυχερό δελτίο γιατί δεν είχε τα κατάλληλα έγγραφα.

Στις ΗΠΑ για να μπορέσεις να εισπράξεις ποσά από κερδισμένα τυχερά παιχνίδια πρέπει να έχεις μεταξύ των εγγράφων που απαιτούνται, κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης, την οποία δεν είχε ο Τζάρβις και είχε κάνει αίτηση για νέα.

Η απουσία και οι υποψίες

Όταν υπήρξε ένα διάστημα στο οποίο δεν εμφανίστηκε στο Blue Water Inn, η ιδιοκτήτρια ανησύχησε: «Μερικές φορές είναι βόρεια και εργάζεται, δεν ήταν εδώ όλη την εβδομάδα και νομίζαμε ότι κάτι δεν πάει καλά» και προσέθεσε πως το αφεντικό του Τζάρβις εμφανίστηκε αργότερα στο μπαρ για να ενημερώσει ότι δεν είχε εμφανιστεί για μέρες στη δουλειά.

Ένας κάτοικος κατά μήκος μιας ιδιωτικής παραλίας στη μικρή πόλη της κομητείας Χιούρον ανέφερε στην αστυνομία ότι ένα πτώμα είχε ξεβραστεί στην ακτή κοντά σε μια βάρκα, η οποία διαπιστώθηκε ότι ανήκε στον Τζάρβις.

Ο αρχηγός της αστυνομίας, Κάιλ Ρόμζεκ, ανέφερε σχετικά: «Καταλήγουμε στο σενάριο ότι ενώ προσπαθούσε να δέσει τη βάρκα του, γλίστρησε και έπεσε. Χτύπησε το κεφάλι του και έτσι κατέληξε στο νερό», ενώ η νεκροτομή επιβεβαίωσε πως πνίγηκε ενώ χτύπησε το κεφάλι του, με τους συγγενείς του άτυχου άνδρα να παραλαμβάνουν το κερδισμένο δελτίο…

Πηγή: newsbeast.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.