Οι σχέσεις μεταξύ Ράφα Σίλβα και Μπεσίκτας μόνο καλές δεν είναι, με τρανό παράδειγμα πώς το τεχνικό επιτελείο κάλεσε τον Πορτογάλο να κάνει προπόνηση στις τέσσερις τα ξημερώματα!
Ο Ράφα Σίλβα δεν ζει και τις καλύτερες ημέρες στη γειτονική χώρα, με τον ίδιο να ασκεί έντονη πίεση ώστε να αποχωρήσει από την Μπεσίκτας, που παραμένει σε σύγκρουση με τη διοίκηση της ομάδας.
Όλο το σκηνικό ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες που ορισμένα δημοσιεύματα της Τουρκίας ανέφεραν πως δεν πήρε τον αριθμό «10» ούτε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, μετά τις αποχωρήσεις των Γκέντσον Φερνάντες και Ορκούν Κοκτσού. Από πλευράς Σίλβα αυτό διαψεύστηκε κατευθείαν από εκπρόσωπο του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.
sen eskiye biz deliye rafa silva pic.twitter.com/P2OIQZ8sHW
— yasarJK (@yasarcelikjk) January 4, 2026
Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «Αετών», Ορκάι Ντερίλιογλου, αποκάλυψε σε δηλώσεις που έκανε στο «ESH Spor» ορισμένες λεπτομέρειες της υπόθεσης. Όπως ανέφερε, το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, γνωρίζοντας το μέγεθος της έντασης, κάλεσε τον παίκτη να προπονηθεί στις τέσσερις τα ξημερώματα. Ο Ράφα Σίλβα δεν εμφανίστηκε και, σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται, κατήγγειλε το περιστατικό στη FIFA, προσπαθώντας να αποδείξει ότι του κάνουν τη ζωή δύσκολη.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Μπεσίκτας άνοιξε επίσης φάκελο στη FIFA, μια κίνηση που δεν βρήκε σύμφωνους όλους εντός του συλλόγου, καθώς ο Ράφα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του ρόστερ και κάποιοι θα προτιμούσαν να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται και ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις εξελίξεις προκειμένου να τον εντάξει στην Μπενφίκα και να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube