Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί και πελάτης πιάστηκαν στα χέρια

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2021

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη όταν ένας οδηγός ταξί ήρθε στα χέρια με πελάτη, με θέμα της διαφωνίας τους η μάσκα κατά του κορωνοϊού, κατά τη διάρκεια της κούρσας, αλλά και για το αντίτιμο αυτής. 

Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Παπάφη με Μπότσαρη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τα όσα αναφέρει το thestival.gr, ο πελάτης θέλησε να μιλήσει στο τηλέφωνο και κατέβασε τη μάσκα που φορούσε μέσα στο ταξί. Ο οδηγός του έκανε παρατήρηση, λέγοντάς του ότι θα πρέπει να τη φορά καθ’ όλη τη διάρκεια, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών.

Λίγο αργότερα, ο πελάτης ζήτησε από τον οδηγό ταξί να διακόψει τη διαδρομή πριν φτάσουν στον τελικό τους προορισμό. Αποτέλεσμα ήταν οι δύο άνδρες να “έρθουν” στα χέρια για το αντίτιμο της διαδρομής.

Από το συμβάν, ο οδηγός ταξί μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και τον δύο, οι οποίοι έχουν καταθέσει μηνύσεις, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.