ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Οπαδός ανέβηκε σε δέντρο για να δει την ομάδα του!

Πέτρος Χαριζακλής29 Μαΐου 2020

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει σιγά σιγά στην δράση στις περισσότερες χώρες μετά από την δίμηνη διακοπή λόγω του κορωνοϊού. Οι φίλαθλοι αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του αθλήματος και το γεγονός πως τα παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών τους στεναχωρεί ιδιαίτερα, καθώς δεν μπορούν να δουν από το γήπεδο την αγαπημένη τους ομάδα.

Παράλληλα όμως τους κάνει και δημιουργικούς, όπως έναν οπαδό στην Τσεχία που ανέβηκε σε δέντρο πίσω από το γήπεδο για να δει την ομάδα του. Ναι καλά διαβάσετε. Το τσέχικο πρωτάθλημα επέστρεψε στην δράση και στην Πράγα υπήρχε ο αγώνας μεταξύ της Μποέμιανς με την Τέπλιτσε. Η γηπεδούχος ομάδας διαθέτει φανατικό κοινό και ένας φίλαθλος της δεν ήθελε να χάσει παιχνίδι στο «Ντόλιτσεκ».

Ετσι πήγε πίσω από το γήπεδο, ανέβηκε σε ένα δέντρο δεμένος με τον κατάλληλο εξοπλισμό και είδε τον αγώνα από ψηλά. Μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο στο twitter. 

Οταν μετά το ματς είδε την φωτογραφία του (από την εφημερίδα Sport) ο ποδοσφαιριστής της Μποέμιανς, Ποντάνι, υποκλίθηκε στην κίνηση του οπαδού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.