Απίστευτο: Οπαδοί πήγαν να κάψουν το σπίτι παίκτη, με την οικογένεια του μέσα!

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2020

Μερικές φορές, ο τυφλός οπαδισμός δεν έχει σύνορα, δεν έχει μέτρο και μπορεί να συμβεί ακόμη και στις χαμηλότερες κατηγορίες μιας χώρας. Ακόμη και στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η ασύλληπτη κίνηση ορισμένων οπαδών της Φότζια να πάνε να κάψουν το σπίτι του παίκτη της ομάδας Φεντερίκο Τζεντίλε την ώρα που κοιμόταν αυτός και η οικογένεια του μέσα! Οι οπαδοί θεωρούν τον παίκτη ως τον... ρουφιάνο της διοίκησης με την οποία έχουν τεράστια κόντρα και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Ρομπέρτο Φελέκα.

«Κοιμόμουν όταν ξύπνησα και είδα καπνό. Τρέμω ακόμα. Ήρθα σε αυτή την ομάδα για να δουλέψω, γι' αυτό και τώρα προφανώς σκέφτομαι να φύγω, γιατί αυτό θέτει σε κίνδυνο την οικογένειά μου» είπε, ακόμα τρομαγμένος, ο βετεράνος κεντρικός μέσος, με θητεία σε Σιένα και ΣΠΑΛ, μεταξύ άλλων.

Ευτυχώς την ώρα της φωτιάς χτύπησε ο συναγερμός και έτσι ξύπνησε ο 35χρονος ποδοσφαιριστής, η σύζυγος του και τα δυο ανήλικα παιδιά τους και αποφεύχθηκε μια ανείπωτη τραγωδία.

Οι Αρχές της πόλης έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών ενώ ο δήμαρχος της Φότζια καταδίκασε το γεγονός λέγοντας ότι «έχουμε να κάνουμε με ηλίθιους. Δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά σε ένα τόσο τρομερό και βίαιο επεισόδιο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.