Απίστευτο: Οι παίκτες της Μαρσέιγ δεν ήξεραν ότι με «Χ» περνούσαν στο Europa

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2022

Δραματικό ήταν το φινάλε του Δ' Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού μέχρι το τελευταίο λεπτό των αναμετρήσεων, όλες οι θέσεις ήταν «ανοιχτές». Τελικώς, την πρόκριση στα νοκ άουτ πήραν η Τότεναμ και η Άιντραχτ, το εισιτήριο για το Europa League η Σπόρτινγκ και η Μαρσέιγ παρότι φαινόταν πως θα εξασφαλίσει έστω την 3η θέση, στο τέλος... έμεινε με άδεια χέρια. 

Το απίστευτο στην όλη υπόθεση όμως είναι πως η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, όχι απλώς βρέθηκε ένα ημίχρονο μακριά από την πρόκριση στην επόμενη φάση, και μάλιστα με πιθανή ισοπαλία στο ματς της Σπόρτινγκ και της Άιντραχτ ως πρώτη στον όμιλο, αλλά και το ότι έχασε στο 90+5 το εισιτήριο και για το Europa League λόγω έλλειψης επικοινωνίας!

Συγκεκριμένα, μετά το σφύριγμα της λήξης στη νίκη της Άιντραχτ μέσα στην Λισαβόνα, και με το σκορ στο Μαρσέιγ-Τότεναμ να είναι 1-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι Γάλλοι μπορεί με πιθανή νίκη να πετούσαν εκτός τα «σπιρούνια», όμως η ισοπαλία ήταν αρκετή για να αφήσουν την Σπόρτινγκ εκτός Europa League, αφού στα μεταξύ τους ματς η διαφορά ευνοούσε τους Μασσαλούς.

Αυτό όμως ήταν κάτι που δεν γνώριζαν οι παίκτες της ομάδας, όπως δήλωσε μετά τον αγώνα ο σκόρερ του γκολ της Μαρσέιγ, Σανσέλ Μπέμπα, με αποτέλεσμα να βγουν όλοι μπροστά, κάτι που οδήγησε την Τότεναμ να βρει χώρο στην εκπνοή του αγώνα και να σκοράρει το 2ο τέρμα της που της έδωσε και την πρωτιά του ομίλου.



«Εμείς στο χορτάρι δεν το ξέραμε, αλλά στον πάγκο το ήξεραν. Δεν υπήρχε η παραμικρή επικοινωνία. Είμαστε θυμωμένοι γι’ αυτό που συνέβη στο τέλος, αλλά δεν γνωρίζαμε. Είναι δικό μας λάθος», δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός των Μαρσεγιέζων, ενώ και ο Τούντορ εμμέσως πλην σαφώς υπονόησε πως έλλειψε η επικοινωνία, καταλογίζοντας την ευθύνη στην φασαρία που επικρατούσε στο γήπεδο. «Υπήρξε σύγχυση στα τελευταία λεπτά, πολλή φασαρία. Δεν θέλαμε να μιλήσουμε για αποτελέσματα. Θέλαμε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να μη σκεφτόμαστε τίποτα. Δεν είχε να κάνει με τα σκορ, εμείς απλώς είπαμε στους παίκτες να μην ανεβαίνουν όλοι τόσο ψηλά στο γήπεδο» ήταν η δήλωση του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.