Απίστευτο: Μπήκαν να πανηγυρίζουν την άνοδο του Αμβούργου, αλλά η ομάδα δεν ανέβηκε

Metrosport Team28 Μαΐου 2023

Απίστευτο σκηνικό συνέβη στα γήπεδα της Τσβάιτε Λίγκα, καθώς οι οπαδοί του Αμβούρου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν την άνοδο της ομάδας τους, αλλά εκείνη εν τέλει δεν ανέβηκε στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Το Αμβούργο επικράτησε με 1-0 στην έδρα της υποβιβασμένης Σαντχάουζεν και περίμενε να μην κερδίσει η Χάιντενχαϊμ, για να την προσπεράσει στο βαθμολογικό πίνακα και να πάρει την άνοδο στην Bundesliga.

Η Χάιντενχαϊμ αγωνιζόταν στην έδρα της αδιάφορης Γιαν Ρέγκενσμπουργκ και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 2-0 στο 56ο λεπτό. Στο 58' η Χάιντενχαϊμ μείωσε σε 2-1.

Τα λεπτά κυλούσαν και η Χάιντενχαϊμ έβλεπε να χάνει την άνοδο μέσα από τα χέρια της. Στο 93ο λεπτό ο Μπέστε ισοφαρίζει (2-2) με πέναλτι και έξι λεπτά μετά (99’) ο Κλάιντινστ πετυχαίνει το χρυσό γκολ, για το 2-3, στέλνοντας την ομάδα του για πρώτη φορά στην Bundesliga.

Το Αμβούργο θα έχει και μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς θα δώσει διπλούς αγώνες ανόδου με την Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.