ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οπαδός του ΠΑΟ στη Μαλέσκου: «Κάνε κάτι με τον Χεζόνια, γιατί...»

Metrosport Team12 Μαρτίου 2021

«Μυθικό» μήνυμα από οπαδό του Παναθηναϊκού σε φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου, που την παροτρύνει να κάνει...κάτι για να παραμείνει και του χρόνου ο Μάριο Χεζόνια στους «πράσινους».

Ένα λάικ του Μάριο Χεζόνια σε φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου, είχε σηκώσει συζητήσεις ακόμα και σε τηλεοπτικές εκπομπές, αναφορικά με την σχέση που μπορεί να έχουν οι δύο τους. 

Την σκυτάλη τώρα, πήρε ένας φίλος του Παναθηναϊκου, ο οποίος χρησιμοποιεί ότι διαθέσιμο μέσο έχει, για να πείσει τον Μάριο Χεζόνια να παραμείνει στο «Τριφύλλι» και την νέα σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε το παρακάτω μήνυμα, σε φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου στο Instagram.

Δείτε το μήνυμα:

«Ιωάννα, κάτι πρέπει να γίνει για να μείνει ο Χεζόνια το καλοκαίρι. Έχουμε κάνει υποδοχή, τρέχουμε παντού, παίρνουμε διαρκείας, θα πάρουμε και του χρόνου. Φέτος δεν πάμε γήπεδο, του χρόνου ίσως πάμε, θέλουμε να του κάνουμε κερκίδα, να αράξουμε στο ΟΑΚΑ, να πιούμε καμιά μπύρα και να γλεντάμε τον γαύρο. Σκέψου να είσαι στα επίσημα ε; Φοβερό ε; Κάνε και εσύ κάτι μπας και μείνει. Είναι καλό παιδί, από σωστή οικογένεια, με αρχές. ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.