Απίστευτο! Γιατί εξαφάνισαν σε χρόνο ρεκόρ την αποκαλυπτική συνέντευξη του Καμαρά;

Δημήτρης Μπούζας06 Ιανουαρίου 2024

Εντάξει… μπορεί ο τίτλος να ιντριγκάρει σχετικά, αλλά πιστέψτε με πως ειλικρινά έτσι ένιωσα όταν έκπληκτος διαπίστωσα, πως τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, όντας απίστευτα και σκανδαλώδη με τη συνέντευξη που έδωσε στα ΜΜΕ της πατρίδας ο Μαντί Καμαρά, εξαφανίστηκαν σε χρόνο ντε τε, πριν προλάβουν να «περάσουν» στην πλατιά πληροφόρηση της κοινής γνώμης.

Έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα έσπευσαν με έναν εκπληκτικό συγχρονισμό που θα τον ζήλευε και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και αν ζούσε ο μάγος Χουντίνι, να κηρύξουν σιωπητήρια, ενταφιασμούς, αναστροφές και αφορισμούς, που άφησε άναυδους τους πανέλληνες. Θα έλεγε κανείς πως ξαφνικά είχαμε μια πάνδημη κηδεία της ελεύθερης έκφρασης και ενημέρωσης… για «ψύλλου πήδημα», από τη στιγμή κατά την οποία όσα είπε ο Καμαρά, δεν είναι και κάτι που θεωρείται ασύνηθες και πρωτοφανές στον χώρο και ιδιαίτερα βέβαια στην ομάδα του λιμανιού.

Αλήθεια τι ήταν αυτό που πείραξε τόσο πολύ ώστε να επιστρατευτεί εσπευσμένα και να δραστηριοποιηθεί το πανίσχυρο μιντιακό σύστημα που διαθέτει ο δαφνοστεφανομένος, για να μην «διαδοθεί» έστω και για μια ώρα περισσότερο το περιεχόμενο της συγκεκριμένης συνέντευξης; Απλά και ίσως και με κάποια αφέλεια, νιώθοντας και μια άνεση γιατί μιλούσε ελεύθερα και ανεπηρέαστα εκτός συνόρων, ο Μαντί αποκάλυψε ότι στον Ολυμπιακό τον πιέζουν για επέκταση του συμβολαίου του, προκειμένου να τον παραχωρήσουν στη συνέχεια στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Την «άλλη» ομάδα του αφεντικού. Το αν το ένιωθε ή με κάποιο τρόπο του το είπαν στην προκειμένη περίπτωση, δεν έχει μεγάλη σημασία. Εκείνο όμως που αξίζει να εκτιμηθεί είναι ο τρόπος που αντέδρασε το λιμάνι, όπως και η πανίσχυρη μιντιακή του αρμάδα, με την οποία ελέγχει τους πάντες και τα πάντα. Σαφέστατα εδώ πλέον τίθεται το ερώτημα μέχρι ποιου σημείου έχει υποστεί σήψη και διάβρωση ένας μεγάλος αριθμός εκπροσώπων της ενημέρωσης.

Πέρα βέβαια από αυτά τα υπέροχα που συμβαίνουν στο λιμάνι (υπάρχουν και άλλα πολλά που φυλάσσονται σαν επτασφράγιστα μυστικά), υπάρχει και το εθνικό μας πρωτάθλημα. Η αγωνιστική που ξεκινάει αύριο, «φιλοξενεί» δύο ντέρμπι: Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο Φάληρο και Άρης - ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η συγκεκριμένη αγωνιστική θεωρείται και είναι ιδιαίτερα κομβική για τους τρεις από του τέσσερις των δύο ντέρμπι. Θα προσθέταμε ωστόσο και τον τέταρτο (τον Άρη), ο οποίος έχει τους δικούς του σοβαρούς λόγους. Στο ντέρμπι του λεκανοπεδίου, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα επικεντρώνεται στο πως θα αντιδράσει ο αξιολύπητος Ολυμπιακός της Λαμίας και με ποιο τρόπο θα καταφέρει ο Καβαλιάλ να αναστρέψει το άσχημο κλίμα. 

Η ομάδα του Αλμέιδα και ο ίδιος δείχνουν πάντως ότι διαθέτουν αυτή τη στιγμή καλύτερη ψυχολογία. Σε ότι αφορά το δεύτερο ντέρμπι, οι προγνώσεις και οι προβλέψεις συμπεριλαμβάνουν διαχρονικά το γόητρο στα όσα κίνητρα υπάρχουν. Μπορεί να πει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ έχει αυτοπεποίθηση, αλλά δεν θα αγνοήσει ποτέ ότι ο Άρης έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει αυτό που επιδιώκει. Στη σειρά λοιπόν Καρβαλιάλ, Αλμέιδα, Μάντζιος, Λουτσέσκου. Δική μας ευχή, να δούμε όμορφο ποδόσφαιρο. Το έχουμε απόλυτη ανάγκη.

ΥΓ1: Μια «κουτσή», «δειλή» και «τυφλή» διαρροή επιχείρησε λάθρα να αποπροσανατολίσει τον κόσμο, για την εγκυρότητα της συνέντευξης του Καμαρά.

ΥΓ2: Πρόβλημα σοβαρό δημιουργεί και η αποκάλυψη του διμοιρίτη των ΜΑΤ στα επεισόδια του Ρέντη, ο οποίος άκουσε συναδέλφους του να λένε τα εξής: «Άστους, αυτοί είναι δικοί μας». Αλήθεια τι εννοούσε ο… ποιητής;

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.