ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Επέστρεψε στις νίκες (σχεδόν) ένα χρόνο μετά η Σάλκε!

Metrosport Team09 Ιανουαρίου 2021

Μετά από 357 μέρες η Σάλκε επέστρεψε στις νίκες! Ναι καλά διαβάσατε, οι «βασιλικοί μπλε» πέτυχαν την πρώτη τους φετινή νίκη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, μπαίνοντας εξαιρετικά στο 2021. Μετά από 30 σερί απώλειες, η Σάλκε έπρεπε πάση θυσία να νικήσει τη Χόφενχαϊμ, για να μην ισοφαρίσει το χειρότερο σερί όλων των εποχών που άνηκε στην Ταζμάνια Βερολίνου (31 ματς). Και το κατάφερε με 4-0 επί της Χόφενχαϊμ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της λύτρωσης ήταν ο 19χρονος Μάθιου Χοπ, ο οποίος αν και δεν είχε σκοράρει ξανά με την πρώτη ομάδα, σημείωσε χατ-τρικ και έβαλε τις βάσεις για τον θρίαμβο με γκολ στο 42’, στο 57’ και το 63’. Το τελικό 4-0 έγραψε ο άνθρωπος που δημιούργησε τα πρώτα τρία, ο Αμίν Χαρίτ, σφραγίζοντας τη μεγάλη επιστροφή των Βασιλικών Μπλε στις επιτυχίες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, η Λεβερκούζεν έμεινε στο 1-1 με τη Βέρντερ Βρέμης, ενώ η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης πήρε διπλό (2-0) μέσα στη Μάιντζ.

Στο Βερολίνο Ουνιόν και Βόλφσμπουργκ έμειναν ισόπαλες με 2-2, ενώ η Φράιμπουργκ πέτυχε την πέμπτη σερί νίκη της διαλύοντας με 5-0 την Κολωνία.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.