Απίστευτο! Χάποελ-Μακάμπι ζήτησαν «επιστροφή» στο Ισραήλ

Απόστολος Συρανίδης18 Οκτωβρίου 2025

Επίσημη μορφή πήρε το αίτημα των Μακάμπι-Χάποελ Τελ Αβίβ για επιστροφή των εντός έδρας αγώνων τους στο Ισραήλ, σύμφωνα με την ισπανική σελίδαLas Provincias. Φαίνεται πως ζουν στον δικό τους κόσμο και δεν αντιλαμβάνοναι το μέγεθος και τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως οι δύο ομάδες έχουν στείλει επιστολή στην διοργανώτρια αρχή, ζητώντας να μελετηθεί ένα πρόγραμμα για την επιστροφή των αγώνων τους στο Ισραήλ. Η επιδίωξη τους μάλιστα, δεν είναι μόνο η επιστροφή τους στην έδρας τους στην EuroLeague, αλλά και σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, έτσι ώστε να ασκηθεί πίεση σε όλες τις πλευρές.


Όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Χάποελ, Όφερ Γιανάι, κατά την αποχώρησή του από τη Roig Arena και το παιχνίδι με τη Βαλένθια, είπε “τα λέμε στο Τελ Αβίβ”, αναφερόμενος στο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 5 Φεβρουαρίου.

Θυμίζουμε ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ χρησιμοποιεί ως έδρα το Βελιγράδι, ενώ η Χάποελ Τελ Αβίβ τη Σόφια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.