Απίστευτη σύμπτωση: Τι συνδέει Ράσφορντ και Σόλσκιερ

Δημήτρης Μπασμπαρέλας29 Οκτωβρίου 2020

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να είναι στη 15η θέση της Premier League μετά από πέντε ματς, ωστόσο στο Champions League έκανε ήδη τη δεύτερη σερί της νίκη στους ομίλους.

Μετά από το μεγάλο διπλό στο Παρίσι με 2-1, "κονιορτοποίησε" τη Λειψία του Νάιγκελσμαν με το ευρύ 5-0, έχοντας σε τρομερή μέρα τον Μάρκους Ράσφορντ. 

Ο 23χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ μπήκε ως αλλαγή στο ματς του Ολντ Τράφορντ και όμως έκανε χατ-τρικ! Σε 27 μόλις λεπτά...

Ξέρετε τί στατιστικό τον συνδέει με τον νυν προπονητή του, τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ; Εγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης της Γιουνάιτεντ, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ ερχόμενος από τον πάγκο.


Το είχε καταφέρει και ο Ολε Γκούναρ Σόλκσιερ, αλλά σε ματς της Premier τον Φεβρουάριο του 1999 κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στο Champions League το είχε καταφέρει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όταν έπαιζε στη Μάντσεστερ, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.



Ηταν Απρίλιος του 2003, αλλά ο Αγγλος μέσος είχε βάλει τότε δύο γκολ ως αλλαγή. Ο Ράσφορντ σε πέντε ματς στην Αγγλία έχει δύο τέρματα, ενώ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση σε δύο αγώνες μετρά ήδη τέσσερα γκολ.

Επομένως, ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό χατ-τρικ και το πρώτο στο Champions League.

Ο Αγγλος φορ είχε βάλει δύο γκολ στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, τον Φεβρουάριο του 2016 κόντρα στη Μίντιλαντ, για τους "32" του Europa League.

Οσο για τους σκόρερ της Γιουνάιτεντ με χατ-τρικ στο Champions League; Ιδού η απάντηση...


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.