ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ: : Χατ τρικ ο Παυλίδης, τρία γκολ και δύο ασίστ ο Δουβίκας!

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2023

Η μονομαχία του Βαγγέλη Παυλίδη με τον Τάσο Δουβίκα δεν βρήκε νικητή σε μια ματσάρα που ποτέ δεν θα ξεχάσουν. Οι δύο επιθετικοί της Εθνικής Ελλάδας σημείωσαν χατ τρικ στην αναμέτρηση της Άλκμααρ με την Ουτρέχτη που έληξε ισόπαλη με 5-5 για τη 19η αγωνιστική της Eredivisie!

Ο Δουβίκας έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους με δύο γκολ στην κόντρα στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού. Τα λάθη στην άμυνα των φιλοξενουμένων όμως οδήγησαν στην ανατροπή μέχρι το 34ο λεπτό. Ο Μαξίμ Ντέκερ μείωσε στο 20' και ο Παυλίδης αρχικά ισοφάρισε στο 31' και τρία λεπτά αργότερα έφερε τα πάνω κάτω.

Ο Δουβίκας δεν είχε πει την τελευταία λέξη και με τακουνάκι στο 41' έδωσε την ευκαιρία στον Νίκ Φίρχεφερ να κάνει το 3-3. Στο 65', σε μια νέα αντεπίθεση ο Δουβίκας βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με προβολή έκανε το 4-3. Ο Έλληνας επιθετικός της Ουτρέχτης έκανε χατ τρικ και ο φορ της Άλκμααρ τον μιμήθηκε στο 78', αφού έφτασε κι αυτός τα τρία γκολ με προβολή, γράφοντας το 5-4 (είχε ισοφαρίσει ο Μες ντε Βιτ).

Ο αγώνας δεν είχε τελειώσει όμως, όσο ο Δουβίκας ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Με τη σέντρα από το γκολ του Παυλίδη, η Ουτρέχτη γύρισε την μπάλα και ο Δουβίκας έβγαλε στον Σάντερ φαν ντε Στρεκ, που πρόλαβε με κεφαλιά (πριν συγκρουστεί με τον τερματοφύλακα) να κάνει το 5-5!


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.