Απίστευτη καταγγελία: «Είπα ΠΑΟΚ και άρχισαν να με χτυπάνε περισσότερο!»

Metrosport Team17 Μαρτίου 2021

Καταγγελία για χρήση αστυνομικής βίας έκανε ο Άρης Παπαζαχαρουδάκης, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές μία ημέρα μετά τη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη

 Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε συνέντευξη του, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης δύο-τρία στενά μακριά από το κτίριο όπου βρίσκεται η συλλογικότητα στην οποία ανήκει είδε ξαφνικά μία μηχανή να του κόβει τον δρόμο και «δύο τύπους κουκουλωμένους αφηνιασμένους, να με ρωτάνε αν είμαι ο Άρης. Τους λέω ναι και αμέσως σπεύδει ένα αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες, χωρίς διακριτικά της αστυνομίας, με πετάνε στο καπό με δένουν πισθάγκωνα, με χειροπεδούν και μου φοράνε κουκούλα αιχμαλώτου για να με βάλουν διά της βίας στο αυτοκίνητο».

Στη συνέχεια μίλησε για όσα βίωσε κατά την παρουσία του στη ΓΑΔΑ: «Όσον αφορά τον πρώτο γύρο, έμεινα, με σβηστά φώτα, με μία κουκούλα στο πρόσωπό μου, δεμένος πισθάγκωνα, με τα χέρια μου έτοιμα να κοπούν, μέσα στο σκοτάδι να δέχομαι κλωτσιές και να μην ξέρω από που θα έρθουν κάθε φορά. Μου ζητούσαν να πω τι ομάδα είμαι, εννοώντας αθλητική ομάδα. 

Ό,τι συμβαίνει σε αυτό το δωμάτιο είναι κατά τη διάρκεια ξυλοδαρμού. Προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι δεν είμαι καμία ομάδα. “Στα @ρχίδι@ μας, θα πεις μία ομάδα”». Τότε, χωρίς να σκεφτεί ιδιαίτερα, λέει ότι υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ, όμως φαίνεται ότι αυτό εξόργισε τους αστυνομικούς που άρχισαν να τον χτυπάνε περισσότερο, όπως καταγγέλλει!

Ακούστε χαρακτηριστικά το επίμαχο σημείο από το 09:00

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.