Δριμεία επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης η Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτηρίζοντας... κηφήνες τους βουλευτές της ΝΔ.
Το περιστατικό καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης στη Βουλή, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να θέτουν σειρά ζητημάτων για το νέο σκάνδαλο μαύρου χρήματος, για το οποίο εμπλέκεται ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, με την ένταση να κλιμακώνεται ότι στο βήμα ανέβηκε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Εν είδει απάντησης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος κηφήνες, με τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης, Γιάννη Πλακιωτάκη, να της ζητά να ανακαλέσει, κάτι που η ίδια δεν έκανε.
- Κωνσταντοπούλου: Θα συνιστούσα στους κηφήνες που κάθονται στα έδρανα των βουλευτών της ΝΔ…
- Πλακιωτάκης: Παρακαλώ! Προσέξτε τους χαρακτηρισμούς σας. Να ανακαλέσετε.
- Κωνσταντοπούλου: Τι είναι αυτά; Εμποδίζεται αρχηγός να μιλήσει διά τραμπουκισμών;
- Πλακιωτάκης: Παρακαλώ. Να διαγραφεί από τα πρακτικά.
- Κωνσταντοπούλου: Δώστε εξ αρχής τον χρόνο μου.
- Πλακιωτάκης: Ανακαλέστε για να ηρεμήσει το κλίμα.
- Κωνσταντοπούλου: Αστειεύεστε; Είπατε στον κηφήνα (σ.σ. εννοεί τον βουλευτή Μακάριο Λαζαρίδη) να ανακαλέσει όταν είπε για παραφροσύνη της αντιπολίτευσης;
- Πλακιωτάκης: Παρακαλώ, πάμε…
- Κωνσταντοπούλου: Αφήστε τα «πάμε». Μην χαλάτε μια καλή εικόνα που έχετε τώρα που είστε σε αποδρομή.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube