Απίστευτη ανατροπή της Άρσεναλ από 0-2, επέστρεψε στις νίκες η Τσέλσι

Metrosport Team04 Μαρτίου 2023

Η Άρσεναλ βρέθηκε στα σχοινιά κόντρα στη Μπόρνμουθ, καθώς βρέθηκε πίσω με 0-2, αλλά κατάφερε να κάνει μια απίστευτη ανατροπή και να επικρατήσει με 3-2. Η ομάδα του Αρτέτα παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και διατηρεί τη διαφορά των πέντε βαθμών από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία νωρίτερα νίκησε τη Νιουκάστλ.

Οι "κανονιέρηδες" παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ολική ανατροπή, με τον Νέλσον να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα της Άρσεναλ στην τελευταία φάση του αγώνα (90+7'). 

Το πρώτο γκολ που πέτυχε η Μπόρνμουθ στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ πέρασε στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, αφού ήταν το δεύτερο πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Premier League, 9 δευτερόλεπτα και 11 δέκατα μετά το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει η νίκη της Τσέλσι, η οποία επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στην Premier League, νικώντας με 1-0 τη Λιντς, χάρη στο γκολ του Φοφανά στο 53ο λεπτό, ενώ η Γουλβς πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στην Τότεναμ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

-Άρσεναλ - Μπόρνμουθ 3-2

-Τσέλσι - Λιντς 1-0

-Γουλβς - Τότεναμ 1-0

-Μπράιτον - Γουέστ Χαμ 4-0

-Άστον Βίλα - Κρίσταλ Πάλας 1-0

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.