Απίστευτη ανατροπή και νίκη του ΟΦΗ

Δημήτρης Καλαϊτζής02 Φεβρουαρίου 2022

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο ΟΦΗ. Τι κι αν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε με απίστευτη ανατροπή στα τελευταία λεπτά να επικρατήσει 3-2 του Παναθηναϊκού στο «Γεντί Κουλέ» και να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για την εξάδα. 

Στην αντίπερα όχθη, το «τριφύλλι» έμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι δίχως νίκη, με αποτέλεσμα να πέσει στην πέμπτη θέση και να μπει σε μπελάδες για την είσοδο στα πλέι οφ. 

Στα του αγώνα, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με το αυτογκόλ του Μεγιάδο στο 18΄. 


Ωστόσο, οι Κρητικοί απάντησαν άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Σελίμοβιτς στο 25΄. 

Και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι «πράσινοι» ανέκτησαν για δεύτερη φορά το προβάδισμά τους, με σκόρερ αυτή τη φορά, τον Παλάσιος.  

Στο 75΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βιγιαφάνες και σα να μην έφτανε αυτό ο ΟΦΗ έφερε το ματς στα ίσα με τον Φελίπε στο 85΄. 

Και στην τελευταία φάση του αγώνα, η ομάδα του Νιόπλια σκόραρε με την τρομερή κεφαλιά του Τσιλιανίδη, παίρνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο. 

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Βάτερμαν – Μαρινάκης (69΄Ουές), Σελίμοβιτς, Βούρος, Μπαλογιάννης – Μεγιάδο (59’ Τσιλιανίδης), Γκαγέγος, Τοράλ – Λάμπρου (69’ Ντε Γκουζμάν), Ντουρμισάι (59’ Φελίπε), Νέιρα (85’ Φαν Ντούιντεν) 

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι-Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες- Ρούμπεν, Μαουρίσιο (λ.τ. 60’ Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες- Βιτάλ (88’ Λούντκβιστ), Παλάσιος (69’ Αϊτόρ), Καρλίτος (69’ Ιωαννίδης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.