Απίστευτες καταγγελίες: «Σχέσεις με ανθρώπους του υπόκοσμου έχει ο διαιτητής – Χειρότερη κατηγορία της Ευρώπης η SL2»

Metrosport Team26 Μαρτίου 2023

Ο προπονητής του Ηρόδοτου, Ηλ. Φυντάνη, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ για τον διαιτητή του αγώνα με την Καλαμάτα, Γεωργόπουλο, προχωρώντας σε απίστευτες καταγγελίες, λέγοντας ότι ο διαιτητής είναι γιος του προέδρου του συνδέσμου Αρκαδίας (είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας)  και έχει σχέση με ανθρώπους του υπόκοσμου. 

Μεταξύ άλλων δήλωσε στον Γ. Γιαλυτάκη: «Tις επόμενες ώρες θα κριθεί το μέλλον του Ηροδότου στην κατηγορία καθώς δεν αντέχουμε πλέον τις διαιτητικές αδικίες και όχι μόνο που δέχεται η ομάδα. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια στα ίσα. Μην ακούτε αυτά που λέγονται». 

Μάλιστα, ο κ. Φυντάνης χαρακτήρισε τόσο τον διαιτητή Γεωργόπουλο, όσο και τον επόπτη Τσούκα απαράδεκτους και επικίνδυνους, τονίζοντας ότι ο διαιτητής είναι γιος του προέδρου του συνδέσμου Αρκαδίας και έχει σχέση με άτομα του υπόκοσμου.

Επίσης, σχολίασε το πρωτάθλημα της Super League 2, λέγοντας πως είναι η χειρότερη κατηγορία στην Ευρώπη και ότι οι 13 ξένοι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στην ομάδα θέλουν να φύγουν με όσα βλέπουν στα γήπεδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.