Απίστευτα πράγματα από την Μπέερσοτ

Γιώργος Μάντζιος21 Νοεμβρίου 2020

Με τους Πορτογάλους να δίνουν παιχνίδια κυπέλλου αυτό το Σαββατοκύριακο, το βάρος μας πέφτει στις Κάτω Χώρες, με επιλογές από την Ολλανδία και το Βέλγιο. Χωρίς ιδιαίτερους προλόγους και αφού σας θυμίσω ότι ακολουθεί τριήμερο ευρωπαϊκών κυπέλλων, σας παραθέτω τις σκέψεις μου για ότι ξεχώρισα:

Στην Ολλανδία πιθανό είναι το διπλό της Χέρενφεν (1,75) που δεν θα μπορούσε να πληρώνει καλύτερα, απέναντι σε μια Βααλβάικ που έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα και διατηρεί την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (5 γκολ σε 8 αγώνες). Η Χέρενφεν θέλεινα διορθώσει την εντός έδρας ήττα από την Άλκμααρ και στο συγκεκριμένο γήπεδο μετρά σερί νικών, ενώ συνολικά στα 12 τελευταία μεταξύ τους έχουμε 10-1-1 υπέρ της Χέρενφεν.

Παιχνίδι με γκολ βλέπω στο Σιτάρντ ανάμεσα στην ουραγό Φορτούνα (2η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 22 γκολ παθητικό σε 8 αγώνες) και στην Φέγενορντ. Η τελευταία με ένα σερί 3 νικών σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ πήρε τα... πάνω της. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόνο αμφίσκορα εντός έδρας, οι φιλοξενούμενοι έχουν 3 σερί G/G & over εκτός έδρας, ενώ η παράδοση σε αυτό το γήπεδο έχει 7 σερί combo (1-2, 4-2, 1-4, 1-2, 2-4, 2-3 και 1-2). Φτωχό πλην τίμιο το G/G & over (1,80). Εδώ υπάρχει αξία και στον καταλογισμό πέναλτι (2,80), αφού είχαμε 3 πέναλτι στα ισάριθμα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, η Φέγενορντ κερδίζει και παραχωρεί αρκετά φέτος, ενώ έχουμε σύμμαχο και τον «πεναλτάκια» ρέφερι Ντένις Χίγκλερ που μετρά ήδη 6 πέναλτι σε 5 παιχνίδια φέτος (τα 3 από αυτά σε ματς της Φέγενορντ) και πέρυσι μέτρησε 10 πέναλτι σε 17 αγώνες.

Μου αρέσει και το over 1,5 στο ημίχρονο (1,95) του αγώνα της Άλκμααρ με την Έμεν, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές να σκοράρουν και πάλι με ευκολία και να έχουν μπροστά τους και το ματς με την Σοσιεδάδ. Περιμένω να καθαρίσουν το παιχνίδι από νωρίς και σε αυτό βοηθάει και η κακή αμυντική λειτουργία της Έμεν.

Από την αγαπημένη μου Β΄Ολλανδίας θα κοντράρω την Άλμερε Σίτι που ακόμη είναι ζαλισμένη από την «7άρα» (!) που δέχθηκε από την Καμπούρ, ποντάροντας στο καλοπληρωμένο 2DNB (2,50) της Γκόου Αχέντ Ιγκλς που έρχεται από δύο σερί νίκες με ισάριθμες καλές εμφανίσεις. Επιπλέον στις 15 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης (πρωτάθλημα – κύπελλο) το κοντέρ γράφει 9-5-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Πιο δίπλα στο Βέλγιο δεν μπορεί να αγνοηθεί η εικόνα της Μπέερσοτ του Λοσάδα. Σε 12 αγωνές πρωταθλήματος έχουν μπει 63 γκολ, δηλαδή πάνω από 5 ανά μέσο όρο! Απίστευτα πράγματα! Μετρά 8 σερί over 3,5, ενώ και η νεανική ομάδα της Άντερλεχτ μπορεί να ευνοήσει σε παιχνίδι με υψηλό τέμπο. Πέρυσι στο ίδιο γήπεδο συναντήθηκαν για το κύπελλο και έληξε 2-3. Επιλογή το καλοπληρωμένο over 3,5 (2,20).

Τέλος, πιθανός ο καταλογισμός πέναλτι ( στο Οστάνδη – Αντβέρπ με τα τα 3 από τα 4 τελευταία μεταξύ τους σε αυτό το γήπεδο να έχουν πέναλτι, ενώ ο ρέφερι Λάμπρεχτς ήδη έχει δώσει 4 πέναλτι στα 8 φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει σφυρίξει.

ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ G/G & OVER (1,80)

ΜΠΕΕΡΣΟΤ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ OVER 3,5 (2,20)

ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ

ΒΑΑΛΒΑΪΚ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ 1 (1,75)

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΕΜΕΝ OVER 1,5 ΗΜΙΧΡΟΝΟ (1,95)

ΑΛΜΕΡΕ ΣΙΤΙ – ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ 2DNB (2,50)

ΔΥΑΔΑ ΕΙΔΙΚΑ

ΟΣΤΑΝΔΗ – ΑΝΤΒΕΡΠ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ (2,75)

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ (2,80)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.