Απέρριψε τον Παναθηναϊκό ο Μανδάς: Τι περιμένει

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2025

Απέρριψε την προοπτική του Παναθηναϊκού ο Χρήστος Μανδάς, καθώς περιμένει προτάσεις από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και συγκεκριμένα από Premier League και La Liga.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού επιβεβαιώνει η Corriere dello Sport, με τον Έλληνα πορτιέρε να εμφανίζεται αρνητικός να γυρίσει στην Ελλάδα.

Οι «Πράσινοι» είχαν στόχο να ενσωματώσουν τον 24χρονο γκολκίπερ της Λάτσιο. Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρόταση, αλλά ο Έλληνας άσος απέρριψε την προοπτική να επιστρέψει στη χώρα μας. Κάπου εδώ να τονιστεί  πως βρίσκεται πάνω από 2 χρόνια στο ρόστερ της Λάτσιο και πλέον επιθυμεί να αποχωρήσει καθώς έχει λίγο χρόνο συμμετοχής διότι είναι 2ος τερματοφύλακας πίσω από τον Προβεδέλ. Η οποιαδήποτε μετακίνησή του πάντως δεν θα είναι εύκολη λόγω των χρημάτων που απαιτούνται κι αυτή τη στιγμή σύμφωνα με την Corriere dello Sport είναι λίγο κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος του έτους: 

  • Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός (23/11 Stoiximan Super League)
  • Παναθηναϊκός-Στούρμ Γκρατς (27/11 Europa League)
  • Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (30/11 Stoiximan Super League)
  • Παναθηναϊκός-Κηφισιά (3/12 Κύπελλο Ελλάδος Betsson)
  • ΑΕΛ-Παναθηναϊκός (7/12 Stoiximan Super League)
  • Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν (11/12 Europa League)
  • Παναθηναϊκός-Βόλος (14/12 Stoiximan Super League)
  • Καβάλα-Παναθηναϊκός (17/12 Κύπελλο Ελλάδος Betsson)
  • ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (21/12 Stoiximan Super League)


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.