Απέκτησε Ζαννάκη ο Μακεδονικός

Metrosport Team01 Αυγούστου 2020

Μεταγραφικής ενίσχυσης συνέχεια για τον Μακεδονικό, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ Μιχάλη Ζαννάκη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής προέρχεται από την Επισκοπή, με την οποία κατέκτησε πέρσι το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ έχει παρουσίες και στη Football League με τον Αιγινιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μακεδονικού:

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Ζαννάκη. Ο 20χρονος Ζαννάκης αγωνίζεται ως winger και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη, ως μέλος της ακαδημίας του ΓΣ Ηλιούπολης και αργότερα του Ηρακλή. Το ντεμπούτο του στο ανδρικό ποδόσφαιρο το πραγματοποίησε τη σεζόν 2017/18, όταν με την ΑΠΕ Λαγκαδά σκόραρε 10 γκολ σε 25 συμμετοχές. Την επόμενη σεζόν έκανε το μεγάλο – και δη επαγγελματικό – βήμα, με τη μετακίνηση του στον Αιγινιακό και το πρωτάθλημα της Β Εθνικής (16 συμμετοχές, 2 γκολ).  

Την περυσινή χρονιά, ο Ζαννάκης αγωνίστηκε κατά το πρώτο εξάμηνο στον Απόλλωνα Λάρισας στη Super League 2, ενώ τον Γενάρη μετεγγράφη στην Επισκοπή Ρεθύμνου, επιστρέφοντας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (8ος όμιλος). Το σπουδαίο ταλέντο του, σε συνδυασμό με τις εμπειρίες που ήδη έχει αποκτήσει από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, παρά το νεαρό της ηλικίας του, αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά να πετύχει τους στόχους της στη φετινή σεζόν. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Μιχάλη μια υγιή σεζόν, συνδυασμένη με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.