Ποιον κοροϊδεύει ο Κλάτενμπεργκ; Άπειροι διαιτητές και... Σιδηρόπουλος στο Φάληρο

Metrosport Team20 Απριλίου 2021

Έναν 28χρονο Γάλλο κι έναν Ολλανδό με ελάχιστη ευρωπαϊκή εμπειρία από τη Β' κατηγορία της UEFA επέλεξε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τα αυριανά κρίσιμα ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ορίστηκε ο Γουιλί Ντελαζό. Ο Γάλλος ρέφερι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Χικάμ Σακρανί, Πρεντερίκ Χακέτ, 4ος ο Σκουλάς και στο VAR ο Elite Μπενουά Μπαστιέν με τον Μωυσιάδη.

Ο 35χρονος Ντένις Χίγκλερ θα σφυρίξει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ρότζερ Χόνιγκ και Ρενς Μπλούεμινκ, με 4ο τον Φωτιά και στο VAR τον Ολλανδό Γερόεν Μάνσοτ που ήταν και στο κυριακάτικο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, με τον Καλαμπόκη.

Όσο για το τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό κι Αστέρα Τρίπολης, θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Νικολακάκη, Νικολαΐδη, 4ο τον Κουτσιαύτη και στο VAR τον Πορτογάλο Βάσκο Σάντος ο οποίος ήταν και στο κυριακάτικο Παναθηναϊκός-Άρης, με τον Μπαλτά. Υπενθυμίζουμε ότι πριν έναν μήνα είχε τιμωρηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης για φραστική επίθεση στο Σιδηρόπουλο... 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.