Απειλές για την οικογένεια του Ντι Μαρία από τα καρτέλ του Ροζάριο: «Αφήνουμε πίσω σφαίρες και νεκρούς»

Metrosport Team26 Μαρτίου 2024

Έναν εφιάλτη ζει τις τελευταίες ώρες η οικογένεια του Ντι Μαρία, με τα καρτέλ του Ροσάριο να του στέλνουν απειλητικό μήνυμα. Μάλιστα, όπως μεταφέρουν στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή, η οικογένεια του Αργεντίνου σούπερ σταρ που διαμένει στην περιοχή, δέχτηκε ένα απειλητικό μήνυμα με αφορμή τις δηλώσεις του για επιστροφή στην τοπική ομάδα.

Πριν από λίγες ημέρες ο Ντι Μαρία μίλησε για το μέλλον του και δεν έκρυψε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στη Ροζάριο Σεντράλ από την οποία ξεκίνησε. 

Τα καρτέλ που ασχολούνται κυρίως με το εμπόριο ναρκωτικών απείλησαν ευθέως την οικογένεια του Ντι Μαρία, με τον Αργεντίνο άσο να σκέφτεται σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο, αφού όπως αναφέρουν στη χώρα, ούτε καν ο ο κυβερνήτης της επαρχίας, ο Μαξιμιλιάνο Πουγιάρο δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά τους.

«Πείτε στον γιο σας, τον Άνχελ, να μην επιστρέψει στο Ροζάριο γιατί θα σκοτώσουμε ένα μέλος της οικογένειας. Ούτε καν ο Πουγιάρο δεν πρόκειται να σας σώσει. Δεν αφήνουμε σημειώματα σε χαρτί. Αφήνουμε πίσω μας σφαίρες και νεκρούς ανθρώπους», έγραφε το εν λόγω σημείωμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.