Απέφυγε τα χειρότερα ο Ντουκουρέ, στα πιτς για τρεις εβδομάδες

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2022

Ο Σέικ Ντουκουρέ θα παραμείνει εκτός δράσης γι’ ακόμη τρεις εβδομάδες καθώς θα αντιμετωπίσει με συντηρητική θεραπεία τα οστικά οιδήματα και την υπερδιάταση συνδεσμιακή που διαπιστώθηκε στο γόνατό του. 

Ο Ιβοριανός, μετά τον τραυματισμό που είχε στο γόνατο την παραμονή του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, εξετάστηκε στην Ισπανία από τον προσωπικό του γιατρό (σσ τον είχε χειρουργήσει δύο φορές) και όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ τα αποτελέσματα του υπέρηχου και M.R.I. συμπίπτει με αυτήν του γιατρού της ομάδας, Νίκου Ξυλούρη και ο ποδοσφαιριστής… “διαγνώστηκε με οστικά οιδήματα και υπερδιάταση συνδεσμική στο γόνατο.

 Αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία, η οποία θα διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Σεϊκ Ντουκουρέ θα ακολουθήσει ένα μέρος της θεραπείας του στην Ισπανία και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της αποκατάστασής του”. 

Κρίνοντας από τους αρχικούς φόβους που υπήρξαν και το σενάριο της πολύμηνης απουσίας, που ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού όλων, ο Ντουκουρέ απέφυγε τουλάχιστον τα χειρότερα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.