Απέδρασε από την έδρα της Λεβάντε η Σεβίλλη - Νίκη για τη Βαγιεκάνο μετά από 2,5 μήνες

Metrosport Team21 Απριλίου 2022

Η Σεβίλλη επικράτησε επί της Λεβάντε, εκτός έδρας, με 3-2 και έδειξε πως παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερη θέσης της LaLiga. Η Ράγιο Βαγιεκάνο μετά από δυόμιση μήνες γεύτηκε ξανά τη χαρά της νίκης απέναντι στην Εσπανιόλ.

Λεβάντε - Σεβίλλη 2-3

Οι Σεβιγιάνοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 14΄με τον Οκάμπος να πασάρει στον Κορόνα, οποίος άνοιξε το σκορ από κοντά (0-1).

Οι γηπεδούχοι στο 22ο λεπτό ισοφάρισαν με τον Μοράλες από την άσπρη βούλα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κορόνα βρήκε πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα (27΄), με δεύτερη ασίστ του Οκάμπος.

Στο 81ο λεπτό ο Κουντέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Σεβίλλη (1-3) με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 87΄ο Σολδάδο μείωσε σε 2-3, μετατρέποντας τα τελευταία λεπτά σε θρίλερ, αλλά χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν. 

Η Σεβίλλη με αυτή τη νίκη έφτασε τους 63 βαθμούς ( 3η θέση ), ενώ η Λεβάντε παρέμεινε στην προτελευταία θέση ( 19η θέση ) με 25 βαθμούς.

Εσπανιόλ - Ράγιο Βαγιεκάνο 0-1

Η Ράγιο πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 42ο λεπτό με τον Γκουαρδιόλα να σκοράρει και τους φιλοξενούμενους να κρατάνε μέχρι το τέλος τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η Βαγιεκάνο τελευταία φορά που είχε νικήσει ήταν στις 2/2 στο Copa del Rey απέναντι στη Μαγιόρκα, ενώ στο πρωτάθλημα είχε επικρατήσει στις 18/12 ( 2-0 επί της Αλαβές ).

Η Ράγιο σκαρφάλωσε στη 14η θέση ( 37 βαθμούς ) και η Εσπανιόλ έμεινε στη 12η θέση ( 39 βαθμούς ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.