Απαράδεκτο: Δεν αποβλήθηκε ο Αϊτόρ που έπιασε τα γεννητικά του όργανα

Metrosport Team22 Μαΐου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΧΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ, ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ

Κατάργηση των κανονισμών και της νομιμότητας στο ποδόσφαιρο, αποτελεί το γεγονός ότι ο Ισπανός διαιτητής Λαόθ και οι συνεργάτες του (εκτός από τα αλλεπάλληλα λάθη που έκαναν), δεν απέβαλαν τον Αϊτόρ.

Ο σκόρερ του τελικού Κυπέλλου Λουξ, έκανε μία κίνηση άκρως αντιεπαγγελματική, καθώς έδειχνε με παρατεταμένο τρόπο, τα γεννητικά του όργανα προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ανεξάρτητα τι κάνουν οι φίλαθλοι, είτε από την μία, είτε από την άλλη πλευρά, η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών, πρέπει να γίνει επαγγελματική. Ο Αιτόρ προκάλεσε, οι διαιτητές τον ανέχθηκαν, ενώ θα έπρεπε να τον αποβάλουν από το παιχνίδι. 

Είναι ένα απαράδεκτο γεγονός, που εκθέτει τον παίκτη, τον διαιτητή, τους συνεργάτες του και τον αρχιδιαιτητή. Ούτε καν παρατήρηση δεν έκανε στον Αίτόρ, ο Ισπανός Λαόθ.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ οφείλει να στείλει στον αθλητικό δικαστή τον Αϊτόρ, κάνοντας χρήση οπτικοακουστικού υλικού για να τιμωρηθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.