Απαράδεκτη ήττα για τον ΠΑΟΚ

Αρις Νικολάκης18 Μαΐου 2021

Ουδεμία δικαιολογία χωρά. Είναι αδικαιολόγητοι όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την ήττα του ΠΑΟΚ. Είναι υπεύθυνοι κι υπόλογοι γι’ αυτήν. Όσοι παίκτες, έτσι; Εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε. ..

Εάν σε κάτι είναι υπεύθυνος κι υπόλογος για το 0-1 με τον Αστέρα… Εάν κι εφ’ όσον λέμε, ο Πάμπλο Γκαρσία, είναι που… Δεν μπήκε ως αλλαγή, για να δείξει στους παίκτες του πως παίζουν μπάλα, για να πάρουν νίκες.

Και κάτι ακόμη. Δεν υπάρχει ήττα η οποία δεν πειράζει. Όλες, μα όλες πειράζουν. Πέρα από το πόσο κοστίζουν. Δεν είχε κόστος ουσίας η ήττα του ΠΑΟΚ. Δεν έχασε βαθμούς. Έχει κόστος εντυπώσεων. Έχασε το αήττητο στην Τούμπα. Έχασε και την κάλλιστη ευκαιρία με τις δυο ήττες (μετρούμε κι εκείνη με τον Ολυμπιακό) στο φινάλε του Πρωταθλήματος για …χαώδη διαφορά με τις ομάδες οι οποίες τον ακολούθησαν στη βαθμολογία.

Με το μυαλό στον Τελικό ο ΠΑΟΚ, είπαν. Πόσοι από όσους ξεκίνησαν κόντρα στον Αστέρα θα ξεκινήσουν και κόντρα στον Ολυμπιακό; Πώς είχαν δηλαδή, το μυαλό τους στον τελικό;

Τα δικά μας λόγια όμως, είναι περιττά. Ο Πάμπλο Γκαρσία έβγαλε συμπεράσματα. Και τα κράτησε για μετά τον Τελικό. Υπομονή. Σύντομα θα φανούν από τις επερχόμενες εξελίξεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Τώρα, προέχει ο Τελικός. Ένας αγώνας. Ενενήντα λεπτά. Για να καταστήσει ο ΠΑΟΚ επιτυχημένη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου θα αφήσει στην σκιά όλα τα κακώς κείμενα του σε αυτήν την περίοδο. Ένας αγώνας. Ενενήντα λεπτά που θέλει ο ΠΑΟΚ και την ψυχή του και το σπαθί του.

Μήτε το ένα είχε πάντως, μήτε το άλλο χθες, στην Τούμπα. Αδικαιολόγητη ήττα. Απαράδεκτη. Υπεύθυνοι κι υπόλογοι όσοι (παίκτες), (όσο) συμμετείχαν σε αυτήν...

ΥΓ 1 : Αυτός ο Τζοβάρας άκουγε, τι σφύριζε στην Τούμπα; Δεν το λέμε ως ελαφρυντικό για την ήττα του ΠΑΟΚ, φυσικά αλλά… Είναι δυνατόν, να μην κέρδισε ο ΠΑΟΚ ένα φάουλ ενώ ο Αστέρας δώδεκα; Επικίνδυνος ως διαιτητής!

ΥΓ 2: Ζήτησε (άνευ κόστος…) συγνώμη ο Ηλίας Κορομηλάς για το «κακούργημα» του στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Ε, και; Ο ΠΑΟΚ το πλήρωσε με αποκλεισμό. Κι όχι! Δεν είναι ανθρώπινο λάθος. Δεν πληρώνονται οι διαιτητές ως άνθρωποι. Ως εκ τούτου είναι άδικο να πληρώνουν οι άνθρωποι τα λάθη τους.

ΥΓ 3: Η ατιμωρησία των διαιτητών γενικά, είναι η γάγγραινα του αθλητισμού…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.