«Πόλεμος» Μπέου-Κούγια: «Μαζέψτε τον» - «Προτιμώ λευκό και όχι ριγέ πουκάμισο»

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2021

Επιστολή με αποδέκτη τον πρόεδρο της Superleague, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, απέστειλε ο ΝΠΣ Βόλος, στην οποία προτρέπει για θεσμική παρέμβαση στην περίπτωση παράγοντα του ποδοσφαίρου, τον οποίο δεν κατονομάζει.

Όπως μεταξύ άλλων αναφέρεται, θα πρέπει να σταματήσουν οι ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας, που στοχεύουν στην άσκηση πίεσης προς τους διαιτητές αλλά εν τέλει δυσφημούν το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Η επιστολή:

«Κύριε Μπουτσικάρη,

Θα επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά: Μαζέψτε τον πριν είναι αργά.

Και παρά το γεγονός ότι είμαστε σίγουροι ότι αντιλαμβάνεστε ποιον εννοούμε, θα σας επισημάνουμε ότι αναφερόμαστε σε αυτό το νούμερο – υπερήλικα ποινικολόγο, η κατάσταση του οποίου πολύ φοβόμαστε ότι θα χειροτερεύσει σε τέτοιο βαθμό, όπου πολύ σύντομα θα τον δούμε να φοράει το λευκό πουκάμισο ανάποδα.

Επιτέλους ας παρέμβει κάποιος θεσμικός φορέας, ώστε να σταματήσουν οι καθημερινές ανακοινώσεις του με μοναδικό σκοπό την άσκηση πίεσης στους διαιτητές, όπου όμως το μόνο που κάνουν είναι να δυσφημούν το ποδόσφαιρο».

Θέση για την επιστολή πήρε λίγες ώρες αργότερα ο Αλέξης Κούγιας.  

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Λάρισας, ο έμπειρος νομικός σχολίασε την εν λόγω επιστολή, έκανε επίθεση σε «αυτόν που την συνέταξε» και σημείωσε ότι «στα δικαστήρια από αύριο θα έλθω ο ίδιος, όχι οι βοηθοί μου, ενώ σημείωσε ότι προτιμά το λευκό και όχι το ριγέ πουκάμισο».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: «Διάβασα μία ανακοίνωση της Πύδνα Κίτρους – Βόλος, που σίγουρα έγραψε αυτός που γέμισε με αφίσες με την φωτογραφία της πρώην γυναίκας του την Παλαιά Φώκαια στην Αθήνα, για να την εκδικηθεί για τις προτιμήσεις της και θα του απαντήσω και έχω ήδη απαντήσει, τόσο σε αυτόν, όσο και στο υπόλοιπο Δ.Σ. αυτής της ομάδας της Πιερίας, ότι για κάθε λέξη που γράφει δεν θα του φτάνει ο μισθός του για να με αποζημιώσει.  

Προτιμώ το λευκό πουκάμισο που φοράω κάθε μέρα από το ριγέ πουκάμισο που φόρεσε αυτός στις φυλακές Ναυπλίου, που τον έχωσε η Ελληνική Δικαιοσύνη, πριν τον σώσει ο ευεργέτης του ο Μαρινάκης, γιατί πάλι έκλεγε για τα παιδιά του, δίνοντας στην πρώην γυναίκα του που τον ξεφτιλίζει κάθε μέρα μαζί με τον Οικονομίδη, 300.000€, τα οποία αυτή η αντρούκλα δεν του έχει επιστρέψει. Δυστυχώς για σένα η δικαιοσύνη θα είναι και πάλι αμείλικτη και τα αδικήματα εις βάρος της γυναίκας σου, σημαίνουν νέα έκπτωση. Στα δικαστήρια από αύριο θα έλθω ο ίδιος, όχι οι βοηθοί μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.