Η απάντηση Κλοπ σε Κλάτενμπεργκ: «Εγώ δεν κάνω mind games όπως αυτός!»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2021

Την δική του απάντηση στις προκλήσεις του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έδωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να κάνει...«παιχνίδια μυαλού», όπως ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, και επικεφαλής της ΚΕΔ στην χώρα μας.

Προ ημερών, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε δηλώσεις του σε αγγλικό μέσο, κρίθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του γερμανού προπονητή της Λίβερπουλ, ο οποίος είχε τοποθετηθεί για τα...«σφυρίγματα» που παίρνει η αρμάδα του Όλε Σόλσκιερ εντός περιοχής. Πιο συγκεκριμένα, ο Κλάτενμπεργκ είχε δηλώσει τότε: «ο Κλοπ είπε ότι η Γιουνάιτεντ έχει πάρει περισσότερα πέναλτι απ’ όσα έχει πάρει η Λίβερπουλ εδώ και 5,5 χρόνια. Προσπαθεί να μπει στο μυαλό του διαιτητή του ντέρμπι, είναι mind games».

Η δήλωσε αυτή, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον πρωταθληματικό προπονητή της Λίβερπουλ, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: 

«Δεν είπα ποτέ κάτι, για να κερδίσω πέναλτι. Δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό και μένω έκπληκτος που κάποιος μιλάει για αυτά που έχω αναφέρει εγώ. Για τον Κλάτενμπεργκ; Ναι, μπορούμε να μιλήσουμε για εκείνον. Εγώ όμως δεν είμαι ο Σερ Αλεξ για διάφορους λόγους. Όταν άνθρωποι όπως ο Κλάτενμπεργκ μιλούν τώρα, λέει πολλά περισσότερα γι ‘αυτούς από ό, τι για μένα. Δεν έχω δεξιότητες για να παίζω παιχνίδια μυαλού, αυτό είναι το πρόβλημά μου. Στα 2 τελευταία παιχνίδια, Ο Μανέ στο Σαουθάμπτον δέχθηκε ένα φάουλ, το οποίο για εμένα ήταν πέναλτι.

Δεν είναι σημαντικό, αλλά είναι η γνώμη μου. Υπήρχε ένα χέρι και ένα που ο Σάντιο δεν έπεσε. Έτσι, οι άνθρωποι που λένε ότι κάνει βουτιές δεν είναι σωστοί. Ένα άλλο κόντρα στη Νιουκάστλ, ο τερματοφύλακας άρπαξε το πόδι του Sadio. Δεν έπεσε. Δεν τον ρώτησα ποτέ γιατί. Δεν είναι ο παίκτης που αποφασίζει, πρέπει να είναι ο διαιτητής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.