Απάντηση Καραλή σε Καραπαπά: «Ποιος προσέφερε οκτώ εκ. για τον Πινέδα;»

Metrosport Team06 Ιουλίου 2023

Ο Γιάννης Καραλής, με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ και τις προσπάθειες που έγιναν να καταλήξει στην Αγγλία. Ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής, με ένα post στο Instagram έκανε αναφορά στις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπλοκή που έγινε για τον Μεξικανό μέσο, προσφέροντας οκτώ εκατομμύρια ευρώ για να μην καταλήξει στην Ένωση και να μετακινηθεί στην Αγγλία. Μοιάζει σαν απάντηση προς τον Κώστα Καραπαπά που νωρίτερα κατηγόρησε την ΑΕΚ για τακτική ομάδα Γ' Εθνικής.

" Μιλάνε για unfair διαπραγματεύσεις οι..."Λαζαροι"!!! Μαααααλιστα... Αφού όμως τους αρέσει το παιχνιδάκι των "αποκαλύψεων", πάμε:

α) ΠΟΙΟΣ πρόσφερε 8 μύρια (10 με τα bonus) για τον Pineda, ώστε να ΜΗΝ τον αγορασει η ΑΕΚ και να τον πάνε Αγγλία; (Λεπτομέρια: Πριν τις 30/6 ΔΕΝ ήταν ελεύθερος).

β) Διπλά ή τριπλά έταζαν προμήθεια στον ατζέντη του για να "χαλάσει" την παραμονή στην ΑΕΚ;

γ) Ποιος επέμενε να ΜΗΝ μπει ο όρος για "μη δανεισμό στον ΟΣΦΠ", που έβαζε στο τραπέζι ο μάνατζερ του Μεξικανού ως προαπαιτούμενο;

Και για να τελειώνουμε με τα ερυθρόλευκα στρουμφάκια:

Τα συγχαρητήρια που θυμάμαι εγώ ήταν μετά τον τελικό του κυπέλλου. Γιατί κάπως έτσι αντί να τρέχουν και να μην φτάνουν έχουν λίγο χρόνο παραπάνω μπας και...σουλουπωθουν.

Υ.γ Και στην τελική, η ΑΕΚ τον Πινέδα, που τον ήθελε, τον κράτησε εδώ.

Ο Μακαμπου, που τον ΘΕΛΑΤΕ, πήγε στο Ντουμπάι!", έγραψε ο Γιάννης Καραλής στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.