Απαντήσεις με διπλό θέλει να δώσει ο Άρης στο Βόλο

Γιώργος Στράντζαλης07 Νοεμβρίου 2021


Ο τρόπος που ηττήθηκε ο Αρης την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όντας πολύ ανώτερός της σε αγωνιστικό επίπεδο, πείσμωσε τους Κιτρινόμαυρους, που θέλουν σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να δώσουν τις απαντήσεις τους.

Πρόκειται για ένα κομβικό παιχνίδι καθώς ο Βόλος, μετά από οκτώ αγώνες, βρίσκεται στο +6 από τον Αρη και σε κάθε περίπτωση σκοπός της ομάδας του Μάντζιου είναι να μειώσουν αυτή τη διαφορά και να βρεθούν πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα play off. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο έμπειρος τεχνικός έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με την 11αδα και η αλήθεια είναι ότι δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές έχοντας μείνει ικανοποιημένος από το επίπεδο επικοινωνίας και συνοχής που παρουσίασε η ομάδα του στα δύο τελευταία παιχνίδια, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. 

Το μοναδικό ερωτηματικό που υφίσταται αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής και το ενδεχόμενο επιστροφής του Λούκας Σάσα αντί του Μπαντού Ντιαγέ. Η τελική απόφαση θα παρθεί από τον 53χρονο τεχνικό αναλόγως φυσικά της στρατηγικής που θέλει να ακολουθήσει, υπολογίζοντας και τα στοιχεία του αντιπάλου ο οποίος παίζει “ανοιχτό” ποδόσφαιρο και είναι μια ομάδα δραστήρια και αποτελεσματική στην επίθεση μεν, ευάλωτη αμυντικά δε. Κι εκεί θα επιδιώξει να “χτυπήσει” ο Αρης προσδοκώντας βέβαια στο να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δεδομένα θα βρει στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, δεν θα γίνει καμία αλλαγή στις άλλες θέσεις. 

Ο Χουλιάν Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Γκάνεα θα συνθέσουν την τετράδα στην άμυνα.

Η θέση του Τζέιμς Τζέγκο είναι δεδομένη και στη μεσοεπιθετική τριάδα θα αγωνιστούν οι Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης και μάλιστα είναι ο μοναδικός σέντερ φορ που βρίσκεται στην αποστολή και για αυτό το παιχνίδι.

Εκτός αποστολής για δεύτερη σερί εβδομάδα έμεινε τελικά ο Δημήτρης Μάνος. Ο Έλληνας επιθετικός ταλαιπωρείται από μία βακτηριακή λοίμωξη και δεν κατέστη δυνατό να την ξεπεράσει χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας για το σημερινό παιχνίδι.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.