Απαντήσεις και για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ από τον Ρέμπε

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2020

Πέραν από όσα έγιναν στις προηγούμενες εβδομάδας αλλά και τα θέματα γενικότερης φιλοσοφίας του ΠΑΟΚ, ο Όλαφ Ρέμπε θα αναφερθεί ασφαλώς στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (15:00, Live Streaming Metrosport.gr, Metropolis 95.5) και στο θέμα της πιθανής ενίσχυσης της ομάδας με παίκτη από την ελεύθερη αγορά.

Η περίοδος των μεταγραφών έχει ολοκληρωθεί, οπότε για τον ΠΑΟΚ, όπως και για όλες τις ομάδες, έχουν μείνει οι επιλογές ελεύθερων παικτών. Οι προσπάθειες την ύστατη στιγμή της μεταγραφικής περιόδου για τον Μπράνταριτς και τον Κρίστο και στη συνέχεια η κρούση προς τον Μαουρίσιο για ανανέωση, επί της ουσίας αποτέλεσαν μία αναγνώριση, από την πλευρά του ΠΑΟΚ, του κενού που υπάρχει στο κέντρο.

Οι περιπτώσεις των παικτών, τα ονόματα των οποίων βγήκαν στην επιφάνεια, έχουν δυσκολίες. Ο Καγκάβα φαίνεται να προτιμά να μείνει στην Ισπανία ενώ ο Ασαμόα που έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ, βρίσκεται στο στόχαστρο της Σαμπντόρια. Το ερώτημα όμως που είναι δεδομένο ότι θα κληθεί να απαντήσει ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι αν ο Δικέφαλος είναι ενεργός ακόμη στην αγορά και ποιες είναι οι πραγματικές πιθανότητες να κάνει μια κίνηση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.