Άπαντες στον ΠΑΟΚ... στοχοπροσηλωμένοι στον μονόδρομο της πρόκρισης

Δημήτρης Μπούζας29 Απριλίου 2021

INFO: Η «οικογένεια ΠΑΟΚ» σε φουλ ρυθμούς επαγρύπνησης για την αυριανή μάχη.

  • Το θέατρο του παραλόγου με την προπαγάνδα για ένα γκολ... που δεν ήταν γκολ και με τη νέα πρόκληση του Κούγια.

Αφού έκλεισε στα γρήγορα τον φάκελο της τελευταίας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ μελετώντας κι εκτιμώντας με σοβαρότητα τις όποιες επισημάνσεις υπήρξαν – ιδιαίτερα από πλευράς κόουτς – ο ΠΑΟΚ άνοιξε τον αντίστοιχο φάκελο που αφορά την αναμέτρηση του με την ΑΕΚ, από το αποτέλεσμα της οποίας θα προκύψει ο ένας από τους δύο μονομάχους του τελικού. 

Ο Δικέφαλος έχοντας το 0-1 του πρώτου αγώνα, καλείται να το υπερασπιστεί για να διασφαλίσει τη συμμετοχή που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει έναν από τους δύο στόχους του (σαφέστατα τον πιο σημαντικό). Η προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι αφορούσε τους πάντες και τα πάντα. Απαιτούσε προσεκτικές κινήσεις, μελετημένες, σοβαρές και υπεύθυνες. Θα έλεγε κανείς ότι ο χρόνος που μεσολάβησε από την Κυριακή, έδωσε την ευκαιρία για έναν συντονισμό ενεργειών που θα αποσκοπούσε στην ιδανική διαχείριση όλων όσων έχουν σχέση με τον συγκεκριμένο αγώνα. 

Σε πρώτο πλάνο να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες και οι ασθενείς. Επίσης αν και κατά πόσο διατηρείται η καλή ψυχολογία της ομάδας. Επιπρόσθετα να έχει σχεδιαστεί και μια περιφρούρηση των εξωαγωνιστικών παραμέτρων, προκειμένου να αποφευχθούν παρενέργειες και τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις (με ό,τι σημαίνει αυτό). Δεν ήμασταν βέβαια εμείς εκείνοι που θα υποδεικνύαμε στους καθ΄ύλην αρμόδιους το τι πρέπει να γίνει ώστε να θωρακιστεί από κάθε πλευρά η προσπάθεια της ομάδας. Αυτό το τελευταίο αφορά και την «δεδηλωμένη» επικοινωνιακή προσπάθεια επί μονίμου βάσεως, δημιουργίας αναταραχής με απόπειρες προσβολής του κύρους του συλλόγου, από το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ του λεκανοπεδίου. 

Τελευταίο «δείγμα» της «αγάπης» που τρέφουν οι ελεγχόμενες εφημερίδες και το σύνολο των καναλιών (πλην του OPEN), ο τρόπος με τον οποίο παρουσίασαν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την καθυστερημένη αντίδραση του διαιτητή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Όλοι τους ενορχηστρωμένα, χωρίς καμία εξαίρεση αναφέρονται για την ακύρωση ενός γκολ! Το πώς ακυρώθηκε όμως ένα γκολ που ποτέ δεν επιτεύχθηκε, αφού προηγήθηκε το σφύριγμα του διαιτητή, το οποίο διέκοπτε την εξέλιξη της φάσης, αποσιωπήθηκε πλήρως. 

Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου στην συγκεκριμένη περίπτωση. Το ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ σταμάτησαν όπως όφειλαν και δεν αντέδρασαν φυσιολογικά από τη στιγμή που άκουσαν το σφύριγμα του Φινλανδού ρέφερι, εξαϋλώθηκε. Ο Βαρέλα και ο Πασχαλάκης σε στάση προσοχής παρακολούθησαν την κωμική σχεδόν προσπάθεια των αντιπάλων τους να φτάσουν στην εστία και να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Όμως την Κυριακή το βράδυ όπως προαναφέραμε το σύνολο της εμετικής και αντιΠΑΟΚτσήδικης προπαγάνδας, δεν έβγαλε ούτε κιχ. Αντ΄αυτού το «σφαγή» έδινε και έπαιρνε στις αναφορές τους και ενίσχυε το παραμύθι της ευνοούμενης ομάδας για τον ΠΑΟΚ, η οποία όμως αξίζει να σημειωθεί πως είχε ισχυρότερες διαιτησίες από τους ξένους. 

Πρωτοσέλιδο στα «ΝΕΑ» σοβαρό «χτύπημα» στο MEGA και από κοντά η αδιόρθωτη NOVA και η αμετανόητη ΕΡΤ. Η σιωπή των αμνών και η κυνική απόδειξη των πελατειακών σχέσεων, νόθευαν και διαστρέβλωναν μια ολοκάθαρη περίπτωση που όμως η συσκότιση της δεν αποφεύχθηκε, από τη στιγμή που η ισχυρότατη αντιΠΑΟΚτσήδικη προπαγάνδα μοίρασε μεγάλες δόσεις σανού για να παραπλανήσει την κοινή γνώμη. Εντύπωση όμως στην προκειμένη περίπτωση προκαλεί η σιωπή του επίσημου ΠΑΟΚ. Μια σιωπή που δεν δικαιολογείται και επαναλαμβάνεται συνεχώς. Η νέα πρόκληση Κούγια φέρνει στο προσκήνιο το μεγάλο αυτό πρόβλημα που υπάρχει στην ασπρόμαυρη οικογένεια.

ΥΓ: Αλήθεια τι βγήκε να μας πει ο «ιστορικός συγγραφέας» και θεωρητικός του θρύλου μετά από την επιχείρηση προσβολής του Κούδα; Ότι οι Ολυμπιακοί παράγοντες και πρόεδροι εκτιμούσαν τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ; Σκεφτείτε τι θα μπορούσαν επιπλέον να κάνουν πέρα από τις απαγωγές και τις σφαγές...αν δεν τους εκτιμούσαν. Όσο για τη συμμετοχή του στην προκλητική διαστρέβλωση των όσων του είπε ο Κούδας από τους κάφρους και την φυλλάδα τους, θα πρέπει να αισθάνεται ενοχή γιατί τους έδωσε την ευκαιρία. Ευγενέστατος οικοδεσπότης ο Γιώργος Μπούζος αποδέχθηκε τις συγνώμες και τις μετάνοιες του, αλλά θα έπρεπε να του κόψει τον βήχα από την πρώτη στιγμή που επιχείρησε να αβαντάρει το λιμάνι και να περάσει στην κοινή γνώμη απόψεις που αφορούν ιστορικά γεγονότα του ΠΑΟΚ. Το γιατί και πως επέστρεψε ο Κούδας το ξέρουν μόνο ο ίδιος ο παίκτης και το στενό φιλικό του περιβάλλον. Επομένως η προσπάθεια του να παρουσιάσει διαφορετικά και την απαγωγή και την επιστροφή, δεν διαφέρει από την συμπεριφορά ενός ινστρούκτορα, που επιχειρεί να αποπροσανατολίσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.