Ο Λουτσέσκου θέλει να σβήσει κάθε ίχνος... αφέλειας

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ. Καστάνης - Κ. Πετρωτός

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρούν ότι βαδίζουν στον σωστό δρόμο, όσο δύσκολος κι αν είναι αυτός, όμως άπαντες γνωρίζουν ότι ματς όπως αυτό με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας είναι από εκείνα που χαρακτηρίζονται ως… must win. 

Από τον Λουτσέσκου και τον Μπότο μέχρι και τον τελευταίο φροντιστή της ΠΑΕ υπάρχει κινητοποίηση, έτσι ώστε η ομάδα να εμφανιστεί όσο ουσιώδης απαιτείται για να πάρει το τρίποντο στην Λιβαδειά και να ανακτήσει ηρεμία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και των δύσκολων αγώνων με τον Αστέρα και την ΑΕΚ που ακολουθούν. Από την ομιλία του Ρουμάνου τεχνικού φάνηκε πόσο μεγάλη έμφαση δίνεται να… σβηστεί κάθε ίχνος αφέλειας που μπορεί να στοιχίσει και ο ιδρώτας που χύνουν οι παίκτες του να αμειφθεί. Το μήνυμα φυσικά το έχουν πάρει και οι παίκτες, γι’ αυτό και το μότο που κυριαρχεί αυτές τις μέρες στην Μεσημβρία είναι «δεν χωράει άλλη γκέλα». 

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανακτήσει και πάλι την ηρεμία του και μία ακόμη απώλεια βαθμών θα ισοδυναμεί με καταστροφή. Ο 53χρονος τεχνικός προσπαθεί να δείξει στους παίκτες του πόσο σημαντικός είναι ο συνδυασμός καρδιά και μυαλό αγωνιστικότητα και καθαρή σκέψη για να φτάνει ο ΠΑΟΚ στις νίκες. 

Ας μην ξεχνάμε ότι το χτίσιμο της ομάδας σημαίνει πάνω απ’ όλα νοοτροπία νικητή, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.