Απαγορευτική νέα απώλεια βαθμών για τον Ηρακλή

Γιάννης Τσερβίνης18 Οκτωβρίου 2020

Αναγκασμένος να πετύχει την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα και να πραγματοποιήσει ουσιαστικά ένα νέο ξεκίνημα είναι ο ΗρακλήςΑμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Οι κυανόλευκοι μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Ξάνθη από τον Ορφέα, αναμετρώνται σήμερα πάλι εκτός έδρας, αυτή τη φορά στις Σάπες με την Ελπίδα.

Δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών σαφώς και δεν θα οδηγήσει σε απώλεια στόχου, την 2η μόλις αγωνιστική, είναι όμως δεδομένο ότι θα προκαλέσει τριγμούς και αμφιβολίες για τις δυνατότητες του φετινού Ηρακλή. Πόσω μάλλον όταν το ρόστερ που δημιουργήθηκε σε χρόνο-ρεκόρ έχει ως ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στη Football League μέσω των αγώνων μπαράζ.

Ο Γιώργος Ακριτόπουλος υπολογίζει κανονικά τον Πουρτουλίδη που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, όμως όχι και τον Μέλκα που τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αυτή βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Κομοτηνή όπου και διανυκτέρευσε. Απών και πάλι θα είναι ο νεοαποκτηθείς Κοτσαρίδης.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί του στη Θράκη τους εξής παίκτες:

Αθανασίου, Πέππας, Φουρκιώτης, Παπαϊωάννου, Μαγκούτης, Ματθαίου, Παναγιωτίδης, Κοντέων, Φυτανίδης, Πουρτουλίδης, Παπαδόπουλος Γ., Εμμανουηλίδης, Πιπερτζής, Τσίτας, Μάντικας, Μετάι, Χατζής, Κανακούδης, Ιορδανίδης, Καθάριος και Κοβάτσης.

H διαιτητική τριάδα του σημερινού αγώνα απαρτίζεται από τους Τσοπουλίδη, Κηλικιώτη και Καρακασίδη της ΕΠΣ Θράκης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.