Απαγόρευση μετακίνησης φίλων του ΠΑΟΚ στην Καρδίτσα

Metrosport Team22 Μαρτίου 2024

Απαγόρευση στη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καρδίτσα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League επέβαλλε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από αντίστοιχη του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας της Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της BASKET LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων K.Α.Ε. A.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 και ώρα 20:15΄, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας «ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.